1. На 8.
2. Не знаят.
3. Отношение? Не знам... Според мен връзка между лесбийка и травестит е възможна стига и двата пола да са съгласни.
4. Не. Даже предпочитам и с двата пола... Еее бисексуален съм

.
5. Какво ви е мнението за хомосексуалистите? Позволих си да добавя този въпрос, защото е от значение точно в тая сфера. Във България всеки един хомосексуалист и/или травестит бива подлаган на тормоз от познати и непознати хора. Според мен това не е редно щом този човек се чувства добре такъв какъвто е. Бисексуален съм. Предпочитам го и със двата пола! Но никога не бих тръгнал да нападам някой, който държи за ръка момче вместо момиче или някой със патка в гащите и със силикон в гърдите. Та кой сме ние, че ще ги тормозим?! Кой сме та да им викаме "педали, педераси, гейове, изроди" и тн.?! Нима да си хомосексуален е престъпление?! Нима да харесваш момче е престъпление?! Не знам защо всеки, който чуе "гей" го свързва със "мека китка"... Във Варна гейове колкото искаш. Познавам и такива хора, но те всъщност са много добри и повярвайте това, че сте приятел със гей не означава, че той мисли само как да ви опъне или обратното. Но едно се питам.
Защо отношението към гейовете/травеститите във България е толкова лошо?
Не разбирам като чуете "гей" какво ви идва на ум но повярвайте, че ако вие бяхте гей едва ли щеше да ви бъде приятно да бъдете обиждан

. Моите приятели знаят, че съм бисексуален и го приемат доста добре но винаги се намира и лоши хора

.