- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Аз предложих да се пошегуваш с него, а не да го подлагаш на мъчения.
не знаех, че талантът ми е толкова мъчителен.
може би трябва да се насоча към астрологията.
Мъж Везни - ужасен характер и инат.
проучваш ли ме
Коварна пепелянка
Коварна и заядлива пепелянка е галеното име на жените Скорпиони. Дърлят се, но не от любов към спора като Водолеите, или защото обичат да мърморят като Девите и Раците. Правят го от злоба. Когато наистина искат да постигнат нещо, не мрънкат, а действат подмолно и с манипулации. Но щом я обичате, ще търпите! И няма да поглеждате към друга, защото са големи ревнивки. Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.
Да бе стига , не всичко е зодия , всеки има характер не е само това ...![]()
Какъв убиец сте според зодията
http://www.security.bg/ljubopitno/ka...pored-zodiyata
Риби
Използват нож или каквото им попадне
Никой не би предположил, че тези мечтателни и състрадателни хора – Рибите, ще посегнат на човешки живот. В нормално състояние те наистина не са убийци. Това обаче не бива да ви заблуждава. Те са темпераментни и чувствителни хора, които лесно губят душевното си равновесие. А изпаднат ли в афект, става страшно. Рибите са взривоопасни и леснозапалими, което означава, че често им трябва и най-малката искра, за да вдигнат цял квартал във въздуха. Или ако говорим без метафори – ще ви клъцнат гръцмуля и окото им няма да мигне.
hehehe
^Така че много внимавайте да не ме ядосвате!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Аз съм по-зъл.
Козирог
Само с цел назидание
Те са всестранно надарени престъпници с таланти в почти всяка криминална област. Но убийството само по себе си не ги влече. По-скоро биха разстреляли определени категории хора с назидателна цел. Например съседите, които дупчат системно дупки в панела в неделя сутринта. (За политика няма да говорим сега, преди изборите.) Всеизвестно е, че Козирозите са отмъстителни, но за тях ликвидирането на обекта не е истинско наказание – човекът умира веднъж, и край! Какво отмъщение е това? Който успее да изкара на бял свят тъмната страна на Козирога, ще си пати.