.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Неиска да правим секс

Приятелката ми ме обича но неиска да правим секс. Само се целуваме. Ние двамата играем игри на компютъра и тя винаги казва че е уморена и неще секс. Почти неизлизаме. Как да я накарам да правим секс?

по това което прочетох, или си трол, или си 14-15 годишен...

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре недейте да правите нищо още сте малки

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Човека е на 19 според профила му - т.е. е по-голям от baby_baby!

Към автора - на колко години е приятелката ти? Сигурно е девствена и затова не ще. Ако не ще - зарежи я и си намери друга! Ако наистина те обичаше, щеше да ти пусне!

Спрете да играете игри и почнете да си менкате партньорите по излизания, ако те обича няма да те даде на друга и ще си те награби, ако не те обича ще те остави на другата и така ще си имате вашата реална игра

Мега фен Аватара на Rabalka
    поне може да ти духа

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Човека е на 19 според профила му - т.е. е по-голям от baby_baby!

Към автора - на колко години е приятелката ти? Сигурно е девствена и затова не ще. Ако не ще - зарежи я и си намери друга! Ако наистина те обичаше, щеше да ти пусне!
    17

Banned
    За какво ви е да правите секс, като можете да играете игри? Толкова ли не можахте да намерите една игра, в която се ебат и да сте доволни и щастливи и двамата?

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    поне може да ти духа
    Хехе, във всяка тема говориш за свирки. Не намери ли поне един човек с фетиш към бизони, който да те изчука?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lion1592015 Виж мнението
    17
    На 17 си е съвсем готова за секс, но сигурно е девствена и я е шубе. Пробвай още седмица-две и ако не пуска я зарежи и си намери друга. Даже по-добре отсега почни да си търсиш друга за да не губиш време.

nechuvan1488
    Guest
    to i moqta da beshe 150 kila nqshe da i sa izliza, zatui che ne se pritesnqvai.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Като се замисля, не смятам, че има много момичета, които биха искали първият им път(ако е девствена, както предполагам и аз ) да е предшестван от Мортал Комбат или няква друга такава игра.
    Като искаш секс, я предразполагай за секс.

На 17 си е съвсем готова за секс, но сигурно е девствена и я е шубе. Пробвай още седмица-две и ако не пуска я зарежи и си намери друга. Даже по-добре отсега почни да си търсиш друга за да не губиш време.
    Ох, застреляй се, бе, момче.

П.Т: Поговори с нея, предразположи я, разбери тя как се чувства относно това. Много важи и от колко време сте заедно и дали ти има доверие, особено ако е девствена.

Грозния нещо се е превърнал в женомразец. Грозен, без пари...поне да се беше развил интелектуално(което също е свързано с образование, професия и накрая пари). И се жалва по форума. Никой не харесва хора без самочуствие.
    Последно редактирано от Скорпион : 09-27-2015 на 15:18

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Поговори с нея, може да има някакви притеснения... Ако е девствена е напълно разбираемо.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KristaY Виж мнението
    Ох, застреляй се, бе, момче.
    И аз те обичам !

Според теб, колко време трябва да чака едно момче докато приятелката му пусне?! И не ми отговаряй с "колкото трябва" или "докато стане готова", защото това не е отговор по същество! Тя може да не е готова и след 100 години и аз какво - да чакам и да си губя времето и живота ли?

Ако единият или двамата не са доволни от връзката си - най-добре и за двете страни е да се разделят по най-бързия начин и да намерят каквото търсят другаде и с други хора! Животът е само един!
    Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Грозния нещо се е превърнал в женомразец. Грозен, без пари...поне да се беше развил интелектуално(което също е свързано с образование, професия и накрая пари). И се жалва по форума. Никой не харесва хора без самочуствие.
    Това пък откъде ти хрумна?! Освен това, интелектуалното развитие има твърде малко общо със успехите сред жените, колкото и невероятно да ти се струва. Ако искаш да коментираме "интелектуалното ми развитие" пиши ми на лични, за да не се обиждаме пред хората и да не спамим темата с други неща ! Окей?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Тя може да не е готова и след 100 години и аз какво - да чакам и да си губя времето и живота ли?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Зарежи я винаги казват, че не са готови и глупаци който ги обичат ги чакат по 1 година и се появява някои си и за 1-2 седмици вече става готова. Зарежи я просто не иска ти да си първия и не те обича.

BioFish
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Koster Виж мнението
    Зарежи я винаги казват, че не са готови и глупаци който ги обичат ги чакат по 1 година и се появява някои си и за 1-2 седмици вече става готова. Зарежи я просто не иска ти да си първия и не те обича.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си