.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Един въпрос ....

Здравейте, пише ви момче 8ми клас От скоро се запознах с едно момиче, което много харесвам. Между смените си говорим за околко 10 мин, а другата ни комуникация е по facebook. Тъй като мисля, че ще скоро ме friendzone-не, искам да и покажа чувствата си, а не искам просто ей така да и призная, че я харесвам защото ще се почувства тъпо. Вече веднъж една компания ходихме на кино и тя беше там, говорихме си и я разсмивах. Та въпроса ми е по какъв начин да и покажа, че я харесвам.

Продължавай да я разсмиваш, това е добър знак
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Продължавай да я разсмиваш, това е добър знак
    Един приятел така се превърна в шут и му биха шута ..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_V8 Виж мнението
    Здравейте, пише ви момче 8ми клас От скоро се запознах с едно момиче, което много харесвам. Между смените си говорим за околко 10 мин, а другата ни комуникация е по facebook. Тъй като мисля, че ще скоро ме friendzone-не, искам да и покажа чувствата си, а не искам просто ей така да и призная, че я харесвам защото ще се почувства тъпо. Вече веднъж една компания ходихме на кино и тя беше там, говорихме си и я разсмивах. Та въпроса ми е по какъв начин да и покажа, че я харесвам.
    Ако много протакаш, ще те friendzone-не както ти казваш и нищо няма да стане. В подходящ момент (насаме и когато сте и двамата в добро настроение) просто я покани да излезете някъде заедно и оттам може и да се развият нещата. Щом я каниш, тя ще разбере че я харесваш, а ако се съгласи да излезе с теб, ти ще знаеш че и тя те харесва . Успех!

Само гледай да не стане така:
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Един приятел така се превърна в шут и му биха шута ..

Голям фен Аватара на ОР
    Не и показвай, че се интересуваш от нея. След като си я разсмял, ще те помни. Дръж се по-надалече от нея и междувремено можеш да търсиш друга или пък да блъскаш по некоя злобарка ако не ти се занимава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си