Така.. Прочетох отговорите те ви и до някъде и вие сте прави..До пича Сабатон.. Не съм никой от сайта с друг профил който иска да съживи форума..Просто съм нов и ми харесва да говоря с хора с "отворени" очи. 16 годишен детиняк съм,а не админ притесняващ се за сайта си .
По темата..Значи всички ме питате защо хем не харесвам лайното,а си го слагам в устата??Ясно е.. Винаги в основата на всичко стои невинно момиче което дори не осъзнава до какви крайности би стигнал за нея.
Също така питахте защо не си намеря мое "стадо".Аз имам свое "стадо" просто го събрах с другото и стана върлявина. 3 стада сме общо взето..ако броим и стадото от друг град 4..
Казвате също така,че съм се филмирал и разказа е като от филм и че гледам другите "отгоре"..Тук вече може и да сте прави,но само се огледайте..Всички са като програмирани.Сляпо следват всичко случващо се наоколо.Момичетата се обличат еднакво,момчетата си бръснат краката защото другите го правят,слушат всички музика която се състои от точно 7 изречения в които ключовите думи са СЕКС,ПАРИ,МЪЖЕ,КУРВИ...Всичк и правят едно и също и явно дори толкова отгоре гледам нещата,че виждам и себе си в това стадо..Като естествено изключим факта,че съм една от черните овчици в стадото която е просто малко по различна от другите. Малко се отклоних от темата така че връщам отново в началото :Тааа... защ
о искам да съм част от стадото ? Защото ако не искам да съм част от него ще съм с още 2 други черни овце и трябва да забравя някога да си намеря приятелка защото 80% от момичетата са в стадото и се надявам в това стадо да намеря някоя заблудена като мен лутаща се просто заради своите приятели овце.
Ако ми разберете нещо евалата!!Аз едва си свързах изреченията.. Представям си вие като го четете