.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Кофти неща съм чувала за този университет. Аз уча "Журналистика" в СУ и едно момиче се премести от Великотърновския при нас. Определено казва, че не съжалява за решението си и ѝ се струва много по-добре обучението в СУ. Разбира се, Софийския си има много минуси, но представям си какво е във В. Търново, не съм я чула да казва особено ласкави неща за тамошното ѝ обучение.
    От какво точно не е била доволна? Ако може малко повече да ми разкажеш
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    От какво точно не е била доволна? Ако може малко повече да ми разкажеш
    Отношението на преподавателите, не е било сериозно самото обучение, колегите ѝ. Твърди, че при нас е повече практиката и че е по-смислено самото обучение. И ние си имаме много минуси, изобщо не искам да прехвалвам ФЖМК.

Показателно беше това, което тя ми разказа за един преподавател. Въпросният професор ни четеше лекции в първи курс, оказа се, че той преподава и във ВТУ. С нас се държа супер коректно през целия семестър, не е отсъствал без да предупреди. Когато го нямаше, асистентката взимаше лекциите му и не сме изпускали. Винаги предупреждваше, че той няма да дойде следващия път, а ще бъде заместван. Накрая и с оценките нямахме проблем, не се е заяждал, не е късал просто за да скъса някого.
    Тя ми разказа как при тях не е дошъл на нито една лекция, цял семестър не са имали нищо по този предмет. Накрая е имало изпит, а оценките им е написал на гарата във Велико Търново. Не искал да се разкарва до университета. Направо не повярвах като чух.

Специално в моя курс е доста приятна обстановката, имаме дрязги, но дойде ли сесия, всички се обединяват. Няма усещане за конкуренция и съперничество. Имам предвид, че когато някой има лекции/материали, винаги споделя. Трябва ти материал, пишеш в общата група, получаваш го. Вероятно и това допринася за положителното мнение на колежката, просто случихме на курс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си