- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Етична дилема - влюбена в преподавател
Здравейте, мили хора. Нова съм в този форум. Дълго време само четох публикации без да коментирам и сега реших, че е време и аз да споделя това, което ми тежи на сърцето. Не знам откъде да започна, дълго се чудех дали да споделя това изобщо, но в крайна сметка нямам нищо за губене поне на този етап и мисля, че вашите съвети биха ми били много полезни, тъй като забелязах, че повечето потребители тук са ученици на моята възраст или студенти и имат актуална позиция по въпроси засягащи младите. Моят въпрос е малко по-особен, но все пак се надявам да срещна разбиране.
Ще споделя накратко това, което ме измъчва. Моля да проявите разбиране, защото човек не избира кого да обича. Аз обичам човек, който ми преподава в училище. За пръв път го срещнах миналата година, оттогава не мога да го забравя. Имам чувството, че нещо се промени в мен, откакто го срещнах. Не мога да опиша с думи какво изпитвам, а и не ме бива много с думите, честно казано. Но мога да кажа, че обичам този човек и фактът, че ми е учител прави нещата много болезнени за мен.
Моля ви, дайте ми някакъв съвет. Как да забравя за това? Знам, че не е редно, не е етично и всичко останало, но е много болезнено да виждам този човек толкова често.
Извинявам се, ако съм допуснала някакви грешки или заглавието е прекалено глупаво, не знаех как да формулирам всичко, извинете липсата ми на опит. Надявам се да ми дадете някакъв съвет, защото ми става все по-трудно и по-трудно да се държа като че ли не изпитвам нищо, когато този човек е в класната стая, а не искам да му показвам чувствата си.
Колко драматично. Имаш ли 13?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Нагъзи му се по време на час.
Преподавателят ти на колко е?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Брей тия учители много малки пачаври намазват в днешно време.... А после била гадна професия аиде бе.
На каква основа преценяваш, че съм "малка пачавра"? Съдиш ме, при положение, че не съм избирала кого да обичам. Убедена съм, че и на теб ти се е случвало да се влюбиш в недостижим човек. Аз искам съвет как да забравя за него, защото знам, че е невъзможно да получа отговор на чувствата си. Не съм глупава.
Последно редактирано от Fihn : 09-30-2015 на 21:01
Пробвай да забравиш за този учител с някой на твоите години.
Последно редактирано от Fihn : 09-30-2015 на 21:41
Ами намери си друг щом искаш да го забравиш.