.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Голям фен Аватара на uHka22
    Така е! Много е интересно за един млад човек,за студент. Магическо е в Италия. Започвайки от Урбино - не бях ходила там,въпреки,че ми е съвсем наблизо. Дали заради ентусиазма,че ще съм студент там, или по друга причина,но ми се стори страхотно. Малко градче (16 хил.) , води се " исторически център ", има си всичко, много китно и подредено.Калдъръм,стар стил архитектура. Центърът представлява един площад с фонтан,един-два от корпусите на университета и 2-3 кафета. От него вече тръгват големи баирести улици,а от тях - малки,тесни,типични за Италия улички.Има галерия, парк, музей, библиотека, магазинчета за книги и учебници специално за университета, гифт шопове,гръцка таверна. Създава усещането за уют, все едно си у дома си. Имаш чувството,че всички се познават,някаква идилия. Като всяка страна Италия си има проблемите,но определено е по-добре от тук. Зимата е приказно - от всяко магазинче украса,топлина,приятна музика,усмихнати хора и малки деца с подаръци в ръзете. Лятото пък партита по плажовете,музика от баровете,море,интересни хора.. Питаш за дадено място - дават ти 3 варианта от къде можеш да минеш,никой не ти се мръщи,никой не казва " Ауа вий тъпи селяни шо не си стоите на село кът ни знайти да са опраяти?! ". Има страшно много интересни места за посещение и като клубове,театри,игрални зали и като природа. Освен това трудът се заплаща подобаващо ( ако не си на черно разбира се ), там наистина те изцеждат до край.
    Последно редактирано от uHka22 : 10-02-2015 на 18:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си