.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Unhappy Изобщо не ме бива в тези неща....

Здравейте,
    Аз съм момиче на 16г. и за мой най-голям кошмар изобщо не ме бива с момчетата...Напоследък съм си харесала едно момче от съседния клас,което е много обикновено,много мило с всички и по някаква щастлива случайност не е курвар или нещо такова.Познаваме се от около 1 година като от 1 месец се заговаряме(главно за училище),прибираме се заедно и той ме изпраща до вкъщи.Проблема е ,че той е малко стеснителен и ме е страх да му пиша във фб.......може да му стана досадна или да го стресна по някакъв начин....

Какво бихте направили на мое място?Можете ли да ми дадете някакъв съвет?

Мега фен
    Спри да му досаждаш, такива лепки като теб ни карат да забравим доброто възпитание и да ви напердашим.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Спри да му досаждаш, такива лепки като теб ни карат да забравим доброто възпитание и да ви напердашим.
    Плс не пиши глупави коментари,за да си избиеш комплексите!
    Последно редактирано от sweet*delicious : 10-03-2015 на 17:49

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Много ме дразнят такива момчета като теб... момичетата ви харесват вие се правите на някакви тежкари ... пфф леле боже..

Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Много ме дразнят такива момчета като теб... момичетата ви харесват вие се правите на някакви тежкари ... пфф леле боже..
    Кое му е тежкарското в това да не харесваш някой/я? Или щом е мъж, трябва да ходи на сила с някоя, а женките са тези, които си избират?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от czarny_delfin Виж мнението
    Кое му е тежкарското в това да не харесваш някой/я? Или щом е мъж, трябва да ходи на сила с някоя, а женките са тези, които си избират?
    Хаха точно такива сте ''Лепки'' '' добро възпитание'' Добре ,за кво е нужно това? Хаха вие не сте нормални

В крайна сметка един от вас трябва да пробие бариерата, така че.. ти си тази, която трябва да го направи. Поне по твоите описания.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Пиши смело.Може направо и навън да го викнеш. То ще си проличи дали има интерес... А и ако е прекалено стеснителен за какво ти е ? Стена не ти трябва.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Намери някой да ви запознае, за какво са приятелите. Кофти ако нямаш такива = ). Ако имаш добър познат, поне на него или на нея той ще си каже, дали те харесва или не. Или действай сама. Поне ще ти олекне.

fairytail
    Guest
    просто му пиши във фейсбук ако пък му станеш досадна значи явно не е бил съвсем за теб, въпреки че от това което разбрах много-малко е вероятно да се случи така ;д

Събуй му гащите и му го налапай, нали си създадена да духаш?

Banned Супер фен
    mn zyl delfina

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от sweet*delicious Виж мнението
    Здравейте,
    Познаваме се от около 1 година като от 1 месец се заговаряме(главно за училище),прибираме се заедно и той ме изпраща до вкъщи.
    Цитирай Първоначално написано от Omega Виж мнението
    Намери някой да ви запознае, за какво са приятелите.
    ...

Според мен се опитай да се сближите извън социалните мрежи, не е като да нямате контакт.

Супер фен Аватара на sladura89
    Не съм бил момиче на 16 за това няма как да знам точно какво бих направил, мога само да те посъветвам да действаш и то не в интернет, а на живо, ако не си му безразлична ще си проличи! Аз също нищо не разбирам от момичета и съм малко по-дръпнат, ама какво да се прави!

Град
    Sofia
    Ще ти кажа само да говориш с него на живо , питай го за навън разходете се и поговорете за това , ако не те харесва да си гледа работата

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Ще ти кажа само да говориш с него на живо , питай го за навън разходете се и поговорете...
    Това !

Оближи му ухото, действа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си