.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от matito_ludacheto Виж мнението
    pazete se te sa okolo nas. izvunzemnite sa pridobili forma na choveci i ni izsledvat. hora tova e mnogo seriozno imat i kameri navsqkude. razpolagat s tehnika koqto ne e blizo dori i do choveshkiq um s tqh ni sledqt facebook i drugi socialni mreji koito izpolzvame. tova che nqma izvunzemni i nlo i etc. ne e vqrno tova vsichko se prikriva za da ne nastupi panika. PAZETE SE!
    Кой филм гледа

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    интересно дали духовете вярват в хора?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Аз не виждам причина да няма духове, а за извънземни не 100% а 101% и сигурно че има...

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Аз не виждам причина да няма духове, а за извънземни не 100% а 101% и сигурно че има...
    От скоро започнах да вярвам в извънземни и започвам да се страхувам

смeнeтe си дилъра..

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от raggamuffinbabbyyy Виж мнението
    смeнeтe си дилъра..
    Научно доказано е.

Даа, и вещици има!
    Последно редактирано от thetruth2002 : 07-19-2015 на 10:25

Котката ми скача по стените и си блъска главата в прозорците. Може да е обладана ;д

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от thetruth2002 Виж мнението
    Даа, и вещици има!
    не използвай думи чието значение не знаеш

иначе и друиди има даже
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

И полтъргайсти сигурно..паранормални явлeния.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от raggamuffinbabbyyy Виж мнението
    И полтъргайсти сигурно..паранормални явлeния.
    правилната дума е уика

вещица и друид са религиозни санове

Мега фен Аватара на skatew
    навсякъде има духове мн ме е страх вече спрях да излизам от нас пубертета си го прекарах само в една стая, която изчистих от духове и си взех един протектор за духове на монитора, че да имам безопасен достъп до виртуалния свят
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Вярвам в духове. Това,че не ги виждаме не означава,че ги няма.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Мм твърдо не. Не вярвам в подобни щуротии и не ми се иска да съществуват.

Разбира се, е съществуват. Ако не вярваш в духовв, не вярваш в Дявола, ако не вярваш в него, не вярваш и в Бог. Аз съм много и абсолютно вярваща и суеверна. То ако нямаше паранормални светове, защо на погребенията се извършват всякакви ритуали за преминаване на духа в отвъдното и т.н. Наистина няма как да сме сами. То по тая логика, ако сме само ние, не трябва да има и други планети, само Земя. И както от всяко същество има по-висше, по-развито друго, което го превъзхожда, така има и по-висши същества. И защо, когато човек умре тялото му губи 22,4грама от теглото си? И все пак тези, които не вярват един ден ще умрат и ще разберат, само че за невярващите мястото не е Рая just sayin.

аз съм чувал, че са 24,2 грама :О
    ти представяш ли си ?! може духа на този човек да е имал и бебе дух или пък куче дух :О вярвам и в кучета !
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Щом се продават каишки няма как да няма кучета :Х

Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Разбира се, е съществуват. Ако не вярваш в духовв, не вярваш в Дявола, ако не вярваш в него, не вярваш и в Бог. Аз съм много и абсолютно вярваща и суеверна. То ако нямаше паранормални светове, защо на погребенията се извършват всякакви ритуали за преминаване на духа в отвъдното и т.н. Наистина няма как да сме сами. То по тая логика, ако сме само ние, не трябва да има и други планети, само Земя. И както от всяко същество има по-висше, по-развито друго, което го превъзхожда, така има и по-висши същества. И защо, когато човек умре тялото му губи 22,4грама от теглото си? И все пак тези, които не вярват един ден ще умрат и ще разберат, само че за невярващите мястото не е Рая just sayin.
    йеп

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Аз вярвам в духове .извънземни ,ангели книги за ангели съм чела на Дорийн Върчу ... Можете да намерите една '' Знаци от небесата '' и във архангели вярвам ... Виждала съм с очите си НЛО мноого пъти и съм абсолютно сигурна в това което съм видяла защото бях със братовчедка ми и нейната братовчедка абе мани при нас е малко объркано с роднините Вярвам и в бог ..

Повече от фен Аватара на gimli
    Вярвам в духове! Имам въпрос към вас чували ли сте за самодиви?

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
    Вярвам в духове! Имам въпрос към вас чували ли сте за самодиви?
    Да, дори има някаква такава историйка около пра пра дядо ми в гората през нощта.

Повече от фен Аватара на gimli
    На мен баба ми ми е разказвала няколко които са и се случвали.

Супер фен Аватара на tochko
    Ами специално тази за дядо не мисля че е измислица. Той е бил партизанин и е снабдявал другите в гората с храна от село. Селото за което става дума е високо в планината, където сега е п.п Централен Балкан. Привечер ходил да носи на неговите хора нещо за ядене от къщи и се връщал по тъмно с кон. Не знам къде или как, но видял пред него момиче облечено в бяло. Нито говорело, нито правело нещо, просто гледало дядо. Конят замръзнал при тази гледка, както и дядо. Човекът имал в него пистолет, извадил го и стрелял нагоре, та конят се стреснал и продължил полека към селото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си