- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярвате ли в духове ?
интересно дали духовете вярват в хора?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз не виждам причина да няма духове, а за извънземни не 100% а 101% и сигурно че има...
Даа, и вещици има!![]()
Последно редактирано от thetruth2002 : 07-19-2015 на 10:25
Котката ми скача по стените и си блъска главата в прозорците. Може да е обладана ;д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
навсякъде има духове мн ме е страх вече спрях да излизам от нас пубертета си го прекарах само в една стая, която изчистих от духове и си взех един протектор за духове на монитора, че да имам безопасен достъп до виртуалния свят
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Мм твърдо не. Не вярвам в подобни щуротии и не ми се иска да съществуват.
Разбира се, е съществуват. Ако не вярваш в духовв, не вярваш в Дявола, ако не вярваш в него, не вярваш и в Бог. Аз съм много и абсолютно вярваща и суеверна. То ако нямаше паранормални светове, защо на погребенията се извършват всякакви ритуали за преминаване на духа в отвъдното и т.н. Наистина няма как да сме сами. То по тая логика, ако сме само ние, не трябва да има и други планети, само Земя. И както от всяко същество има по-висше, по-развито друго, което го превъзхожда, така има и по-висши същества. И защо, когато човек умре тялото му губи 22,4грама от теглото си? И все пак тези, които не вярват един ден ще умрат и ще разберат, само че за невярващите мястото не е Рая just sayin.
аз съм чувал, че са 24,2 грама :О
ти представяш ли си ?! може духа на този човек да е имал и бебе дух или пък куче дух :О вярвам и в кучета !
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
Щом се продават каишки няма как да няма кучета :Х
Аз вярвам в духове .извънземни ,ангели книги за ангели съм чела на Дорийн Върчу ... Можете да намерите една '' Знаци от небесата '' и във архангели вярвам ... Виждала съм с очите си НЛО мноого пъти и съм абсолютно сигурна в това което съм видяла защото бях със братовчедка ми и нейната братовчедка абе мани при нас е малко объркано с роднинитеВярвам и в бог ..
![]()
Вярвам в духове! Имам въпрос към вас чували ли сте за самодиви?
На мен баба ми ми е разказвала няколко които са и се случвали.
Ами специално тази за дядо не мисля че е измислица. Той е бил партизанин и е снабдявал другите в гората с храна от село. Селото за което става дума е високо в планината, където сега е п.п Централен Балкан. Привечер ходил да носи на неговите хора нещо за ядене от къщи и се връщал по тъмно с кон. Не знам къде или как, но видял пред него момиче облечено в бяло. Нито говорело, нито правело нещо, просто гледало дядо. Конят замръзнал при тази гледка, както и дядо. Човекът имал в него пистолет, извадил го и стрелял нагоре, та конят се стреснал и продължил полека към селото.