- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С коя известна личност бихте легнали?
Мила Кунис,актрисата дето играе Марджери в "игра на тронове",Дженифър Лоурънс ии Камерън Диаз дд
Катето Евро, Кака Лара, Кристина Димитрова, Хилда Казасян.
Ако искам нещо си го зимам![]()
Просто не мога да си обясня с какво този нещастник е толкова известен... даже се намериха вече и хора които го копират. Прави си някви там клипове как пее нещо и е с 193 тона грим и хората му се лепят? Това е и още една причина да мразя хората... по-лесни и малоумни същества за манипулиране няма! Тоя бийбър ако живееше в моя град щях специално да изляза от у нас да го търся с пистолет из целия град , и да си спомня колко нахално ми споделяше мненията и клиповете в YouTube и в същото време да се прицеля в едната му ръка и единия крак и да остане инвалид до живот.
Тео Джеймс от Дивергенти, Джейми Дорнан от 50 нюанса, Робърт Патинсън... Даже онзи ден си говорих с братовчедката, че примерно Бекъм не ме кефи да ми е мъж, ама за една вечер ще го взема.![]()
Drake, Theo James, Evan Peters... сега като се сетих, не съм някакъв извратен геронтофил, но за Ал Пачино бих се замислила... :д
С Дрейк трябваше да е, ама прочетох, че ми изневерява, говедото. Риана била бременна... Много съмнително ми изглежда, дано да не е вярно. Тя нека си има деца де, ама не от моя мъж.
С леля Джей Ло. И с Дженифър Анистън също. И с Дженифър Лав Хюит. Все на Дженифърки ми върви![]()
Tia Carrere (младата й версия).