.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Дрешки

Дрешки

Здравейте! Искам да ви попитам откъде пазарувате дрехи, защото ми писна купя си нещо и целият град има същата дреха...

Banned Голям фен
    eeeee te iskat da sa kato tebe
    ne gi vina

az kat te gledam na snimkata iskam da te 4ykna otzad

Супер фен Аватара на tochko
    И аз живея в малък град и ми се случва често. Ако искаш да избегнеш ситуацията, ходи да пазаруваш в някой по-голям град или дебни намаления в кенвело, порт депо и т.н.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sevdalina Виж мнението
    Здравейте! Искам да ви попитам откъде пазарувате дрехи, защото ми писна купя си нещо и целият град има същата дреха...
    pi6e se drehi ne dre6ki

Цитирай Първоначално написано от sashka56 Виж мнението
    Аз също съм от малък град и много често ми се е случвало да излеза и да срещна няколко момичета със същите дрехи, много неприятно, един ден ми се случи нещо подобно и от тогава си казах, че спирам да пазарувам от магазините в града. Разрових се из нета и видях, че има много готини дрешки. Харесах си няколко дрехи от Карамела Фешън и когато дойдоха, видях, че са с много хубаво качество и много ги харесах. От тогава пазарувам само от там. В момента очаквам едно панталонче да дойде. Трябва да бъдем различни от останалите по един или друг начин.
    Точно така!!! Всеки трябва да си е идентичен. Идва ми на акъла и втората употреба като вариант, но не като единствено средство за разнообразяване на гардероба.

Супер фен Аватара на tochko
    Аз убожавам втората употреба. Редовно съм там да си търся нещо за тренировка. Макар и да прозвучи тъпо, но от 3-4 години не съм си копувал нови дрехи за вкъщи.

Голям фен Аватара на lunacy
    и аз мн често пазарувам във втори употреби xD
    иначе да-предложенията, които дадоха по-горе не са лоши, има много онлайн магазинчета, пък и може да отскочиш до някой по-голям град

Това, че втората употреба са големи боклуци, е пълна лъжа. Не виждам разлика между втората употреба и уж новите дрехи, които са пробвани от десетки кифли, отишли да се снимат в съблекалните с тях. Всъщност втората употреба са си запазени и има неща, дето си заслужават.
    Иначе по темата - vm zona, koketna, има безброй варианти за сайтове.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Емм аз от молове много рядко ми се случва да пазарувам , по често си пазарувам от втора употреба * * и спортни обувки да кажем от OUTLET , и от някакви други магазини по пазарите . Ся тъпо е maybe ама ко да правиш Извинявай в мола една блузка ти е 25-50 , 60 лв , дънките да не говорим докато втората употреба е доста по така ... Пазарувала съм и от сайтове и така

Започнах да пазарувам онлайн от Карамела Фешън, има много готини дрехи. Сега си поръчах едно палто и го очаквам нетърпение.

Поръчвай си през нета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си