.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Несподелена любов.

Има две момичета които са ми bff макар че сам момче, но харесвам едно от тях сигурно повече от година.Пробвах се да я забравя много пати но не се получи.Преди две седмици накарах най-добрата ни приятелка да говори с нея.И тя казала че ако се бяхме запознали в други обстоятелства имало по голям шанс,но тя ма гледала като един от най-добрите приятели.Моля ви се помогнете чувството да харесваш някого наистина а той да та знае като един от най добрите приятели.Благодаря предварително.

Мега фен
    Избери по-грозната, тя ще е навита и на някой педал.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Избери по-грозната, тя ще е навита и на някой педал.
    Само че и двете ма виждат като един от най добрите приятели.А и харесвам само едната.

По почерка разбрах че се чудиш с кое момиченце да си играеш на площадката...

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Да, на колко сте години всъщност? Не, че се заяждам, но има наистина голямо значение в зависимост какъв съвет да ти дам.

Годините нямат значение, friend zone е голям ташак.
    Пич .. напий се с ракия ( ако нямаш открадни на бащати ) и всичко ще ти мине.

sadasero
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alex_weed Виж мнението
    По почерка разбрах че се чудиш с кое момиченце да си играеш на площадката...
    Да ти кажа няма голяма разлика в това да си играеш на пясъчника или на площадката ... може да се засечете !

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Да, на колко сте години всъщност? Не, че се заяждам, но има наистина голямо значение в зависимост какъв съвет да ти дам.
    Аз сам на 15 а тя на 14 и половина.

Цитирай Първоначално написано от pofff Виж мнението
    Годините нямат значение, friend zone е голям ташак.
    Пич .. напий се с ракия ( ако нямаш открадни на бащати ) и всичко ще ти мине.
    Може да свърши работа

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Излезте на вън със момичето което харесваш, и и обясни кажи и знам че сме си много добри приятели но аз наистина те харесвам ся аз няма да ти казвам де обясни и ако не те признае и кажи еби си майката и си тръгни

Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Излезте на вън със момичето което харесваш, и и обясни кажи и знам че сме си много добри приятели но аз наистина те харесвам ся аз няма да ти казвам де обясни и ако не те признае и кажи еби си майката и си тръгни
    Точно така ще направя.Благодаря

Супер фен Аватара на sladura89
    Осъзнавам, че когато едно момиче харесва някой като много добър приятел, но няма сексуални намерения или страст към него, тя един вид го приема като брат или част от семейството и за това не се чувства сексуално привлечена, тя не го вижда като мъж, а като брат примерно! Ако си във фриенд зоната едва ли може нещо да се направи, но пък има и вероятност и тя да те харесва, но да не ти казва понеже тя си мисли, че ти е във фриенд зоната, за това е добре с малко повече смелост да се изясните стига обаче да не ви коства приятелството!

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    На 15 сте и разсъждавате по този начин? Моите съученици, които са на вашата възраст, не се двоумят, а направо действат! Не, че няма и срамежливци, но попринцип колкото повече узряваш, толкова по-смел ставаш в отношение на момичетата. Едва ли те биха одрязали, ако малко така разчупиш леда и пофлиртуваш. Отпусни се. Покажи, че не си проста най добър приятел и да не та знаят като такъв.

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    На 15 сте и разсъждавате по този начин? Моите съученици, които са на вашата възраст, не се двоумят, а направо действат! Не, че няма и срамежливци, но попринцип колкото повече узряваш, толкова по-смел ставаш в отношение на момичетата. Едва ли те биха одрязали, ако малко така разчупиш леда и пофлиртуваш. Отпусни се. Покажи, че не си проста най добър приятел и да не та знаят като такъв.
    Всъщност аз не съм от срамежливите.Досега с никое момиче не ми се е случвало така.Другите си ги хващах много бързо .Но днес ще те говоря с нея :P .

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darkheart5 Виж мнението
    Има две момичета които са ми bff макар че сам момче...
    Какво точно е "bff"?
    ... тя казала че ако се бяхме запознали в други обстоятелства имало по голям шанс,но тя ма гледала като един от най-добрите приятели...
    Други обстоятелства, в друг живот... ! Никакъв шанс !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Какво точно е "bff"?
    Други обстоятелства, в друг живот... ! Никакъв шанс !
    bff - Best Friend FOREVER ! (Тоест до лятото )

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Friendzone - най-безсмислената дума в историята на човечеството.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Friendzone - най-безсмислената дума в историята на човечеството.
    I second that.

И да ви кажа днес говорих с нея и момичето каза че няма да се получи.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    И да ви кажа днес говорих с нея и момичето каза че няма да се получи.
    То това беше ясно и преди това, поне сега може да си спокоен, че си получил потвъждение от първа ръка! Не съжалявай, ще си намериш друга, за теб не е късно !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    То това беше ясно и преди това, поне сега може да си спокоен, че си получил потвъждение от първа ръка! Не съжалявай, ще си намериш друга, за теб не е късно !
    Не съжалявам , даже се радвам поне тя вече знае какво чувствам към нея.

ani970808
    Guest
    обикновенно , когато момиче те приема като приятел , буквало като приятел нямаш спасение .Обаче винаги можеш да си харесаш друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си