.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Хубаво е човек да те накара да забравиш миналото си и да се почувстваш отново цял. И да те накара отново да се усмихваш, но не по онзи изкуствен начин, по който си го правил в последните седмици, месеци, години, а истински да се усмихваш. И не да прикриваш болката си, да се правиш, че всичко е наред, а да я казваш и всичко да е наред след като си я казал. Или да не е, но да знаеш, че имаш утеха, подкрепа, рамо, на което да се облегнеш и да поплачеш. И това да те кара да се чувстваш по-добре. И обзет от всичките тези емоции, бошуващи в теб, да знаеш, че единственото нужно е да вдигнеш телефона и да кажеш "Хей, имам нужда от теб". И че тази нужда ще бъде задоволена. Студена любов, но искрена. Трудно е да се опише с думи. Знам, че сигурно звуча малко драматично, но това изпитвам към него. Може би не съм била по-искрена в чувствата си досега и ми се иска да му го покажа максимално, и май го правя, но 'май' не ми стига...И само казването не ми стига. То не е обич, не е толкова силно. И привързаност не е. Всъщност любов най-точно го описва. И като му опиша това, виждам, че и той изпитва същото, в очите му личи. Но думите не стигат да се опише. Знам, че съм искрена, но имам чувството, че тази искра, която виждам в неговите очи, я няма в моите. Всъщност като седя и размишлявам самичка, всичко изглежда толкова сложно и объркано, а като съм с него, всичко е лесно и просто. Сякаш размишляването ми докарва 'проблеми', които не съществуват, или по-скоро аз сама си ги докарвам. Хах, стигнах до решение, пишейки. Остава само прилагането му, което не е никак лесно. :Д

едит: Само да допълня, че 'играта' на котка и мишка досега не ме е карала да се чувствам толкова жизнена, дори ме е изтощавала донякъде, а с него всичко е наопаки. Което не е лошо, точно обратното, разнообразието е чудесно и още по-чудесно е, че точно това разнообразие ме кара да се чувствам цяла. Бих казала дори, че съм щастлива с него. Всъщност само положителни емоции ми докарва това момче, а ако гледам отстрани, не бих казала, че е 'моят тип'. Не че това има някакво значение де, просто не искам да звуча прекалено песимистично, както в първата част от поста, при положение че нищо отрицателно не ми е докарал на главата, точно обратното, върна позитивизма в мен, който не бях показвала известно време. Доста интересна личност всъщност.
    Последно редактирано от Lilanda : 10-14-2015 на 12:44

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    пенис
    не бъди някойтам

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не бъди някойтам
    А ти не се заигравай така с властта...

Но пък като си прав си прав. Точно като мен и звучи този пост.

Даже до голяма степен я и разбирам как се чувства.
    А аз...вече наистина не знам ще бъда ли аз някога наистина щастлив за дълъг период от време или това е просто една утопия.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

Но пък като си прав си прав. Точно като мен и звучи този пост.

Даже до голяма степен я и разбирам как се чувства.
    А аз...вече наистина не знам ще бъда ли аз някога наистина щастлив за дълъг период от време или това е просто една утопия.
    не мога да кажа. Това е първото ти мнение, което чета, защото е под 1000 думи

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ахаххахахахах

Ракишиши, и аз те обичам, ревньо.

ПТ: Няма такъв изрод като госпожата ми по математика. Да е взискателна колкото си ще, това си е нейно право. Но личното отношение си е лично отношение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си