.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Ще помоля Тодор и Тори да не правят личния си живот публичен тук във форума,нека да не става анархи вол. 2.
    Аз усилено се опитвам да отбягвам подобни въпроси, ебавайки се и казвайки "да го духате". Дори не се включвам в темата като цяло. Може ли просто да престанете да се занимавате с мен? Каквото и както и да е станало, моя работа си е. Достатъчно разпитвахте и се подкачахте с това какво и къде имало. Който е загорял, да ходи да се предлага другаде - не съм вашия човек.

И да - използвам поста на фиш, за да обясня колко НЕ искам да говорите за мен и за нещата, които са се случили.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Достатъчно разпитвахте и се подкачахте с това какво и къде имало. Който е загорял, да ходи да се предлага другаде - не съм вашия човек.
    Ти избра да го споделиш, душо.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ти избра да го споделиш, душо.
    Душицо, моя пост беше за точката. Ако никой нищо не беше питал антракса, никой нямаше и да знае. И по-точно дота и кораба се закачаха.

ОН: Много мразя лекции по латински - нищичко не успявам да разбера. Само на упражнения се оправям.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ОН: Много мразя лекции по латински - нищичко не успявам да разбера. Само на упражнения се оправям.
    Що тъй?

он: дано не си навлека проблеми, че както е тръгнало

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Що тъй?
    Щото тя говори тихичко, на лекция кокошките не млъкват и такива красиви.

ОН: Супер съм! Б-О-Ж-Е-С-Т-В-Е-Н-О! Никой и за нищо не може да ми развали настроението просто. Самото чувство ме зареди отвсякъде, макар малко да се поизплаших това. Определено не си го представях така!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Щото тя говори тихичко, на лекция кокошките не млъкват и такива красиви.
    Води ви лекциите направо на латински? Ако е така, адмирации, че проблемът ти е тихичкото говорене. : )

on: мноого ми е болно и ми се плаче, не искам и това да последва съдбата на миналото, а в случая, ще трепна всеки изминал ден и сега ще трябва да дам едното сигурно, а бях толкова удовлетворена, че съм им дала шанс
    На всичкото отгоре пътьом- едно дете лежи на тротоара в несвяст, а боклуците го подминават, а бърза помощ ми искат име, даже имена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си