.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    според мен не е толкова до годините, колкото до факта, че няма мъж, който да се събере с превъзхождаща го (по интелект, успехи, развитие, etc.) жена;

гледам на любовта повече като среща на души, отколкото на тела, та годините са без значение при контактите ми с хората. на този етап от живота си, обаче, искам мъж, с когото ще искаме и ще можем да имаме деца, за които ще можем да се грижим, което поставя някаква горна граница. нямам против връзка с по-младо момче, новите поколения са доста по-напредничави, съвсем различни хора, развиват се осезаемо по-бързо от децата на 80/90-те, ако и духовно сме на едно равнище - за мен ще бъде удоволствие:Д
    //но разминаванията между поколенията стават все по-отчетливи (за мен), дотолкова, че ми се струват непреодолими

годините са ме спирали, когато е ставало въпрос за 20+, заради различните етапи, на които сме се намирали в живота. първите неща са най-сладки, вярвам в това;

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    човек на 20 мисли едно човек на 30 друго на 40 съвсем

не толкова до годините колкото до целите плановете за бъдещето и тн
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си