- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо имам влечение към момиченца?
Така е, и си напълно права. Мисля че това е причината, защото искам сестра и относно какви са ми намеренията към нея ли, просто тя да ме обича като брат и аз да си я обичам като сестра, само това нищо повече.
Ще поработя Над и Върху себе си. Благодаря ти, и ако може да попитам, със психика ли се занимаваш?
Иначе ще потърся някого, който да помогне да разбера Себе си, що за човек съм и какви са ми намеренията.
Братле, осъзнаваш ли колко истории (реални) има в миналото, при които педофили започват именно така "непедофилския" си път пред обществото. Въобще не ми обяснявай кой е умен и кой не, защото едното няма нищо общо с другото. Няма значение, дали си педофил или не - за мен си чист скрит педофил, слушал съм и много истории, в които големите "батковци" си играят с малките дечица и историите нямат Happy End (по-точно имат хепи енд само за такива като теб). Дори и по някаква случайност да не си скрит педофил, ти си болен и имаш нужда от помощ, що ли? Защото има си една мисъл, че всичко си ходи с възрастта, всичко си идва с възрастта. Както курвите да ходят с 30-40 годишни мъжаги на по 20 години не е нормално, така и твоето не е нормално.
П.С. Виждал ли си възрастен лъв да се събира с малките на "съседа" и да си играят?
А не, аз бях до тук. Мисля че бях достатъчно ясен. Защо веднага си мислете най най лошото ии веднага си мислете че става дума за педофилско? Ужас, наясно съм че педофилите се представят като добри приятели и нямат лоши намерения, то е ясно че няма да си признаят, защо не проумеете че не съм такъв, Ако бях педофил щях ли да пускат темата за да искам одобрението на странични хора? Замислете се, има разлика. Не съм такъв но като гледам няма смисъл да го казвам наистина.
Значи една девойка на 14 години по закон може да има секс със пълнолетен, а 13 годишна не може да има приятелски отношения със пълнолетен, ако се знае че той няма да и посегне. Благодаря ви все пак!!!
Нямам съмнение, че си вярваш, че не си педофил, и че в момента наистина не си, ама работата е там, че има възможност да почувстваш други по- палави пориви като се гушнете с някоя малка "сестричка", разтапяйки се в обятията й.![]()
Аз, например, сигурно бих извършил грях в такава ситуация ако бях с твоята болна глава.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само от тия помисли ми се "допедофилства" и на мен, пък за него не знам...
![]()
Шегувам се иначе, между другото
![]()
Ама забранения плод може да ти се стори неустоим, желаещия да си батенце, как ще се спреш тогава като ти щръкне палката?!
![]()
Виж сега, незнам за какво ти е да си приятел с лапета, при положение, че нито са ти на акъла, нито са ти на интелектуалното ниво, или нивото ти е едно такова простовато и се връзваш ти на акъла им ? Консултация с психолог ти трябва определено
Закона няма нищо против за приятелството, в закони има наредби в които да защити детето от педофили, можем да излизаме да се виждаме и да си бъдем приятели, но имам ли какъвто и да е сексуален контакт със нея или целувка го загазвам.
По закон след 14 години момичето може да има и секс със пълнолетни, но в закона понятието приятели или гаджета Не съществува. Това е за потребителя по горе който пита за закона, ако иска мога да го намеря и да го постна, само кажи.
Ами момченцата?
Както ти казах, самата дума педофил в буквалния си смисъл не препраща задължително към секс с малки деца, а означава "човек, който обича децата". Сексуалния подтекст е по- скоро частен случай.
Не си ме разбрал правилно. Не съм казвал, че ако познаваш малки деца си педофил. В такъв случай всички трябва да сме педофили. Но ти казваш, че искаш да се сприятелиш с малко момиче и да я обичаш като сестра. Това вече е педофилия, дори наистина да нямаш намерение да правиш секс с нея.
Ами момченцата? Отговор-да, но не със лоши намерения.
Наистина ли? Значи първо педофилия е сексуално влечение към деца, а сега и приятелски отношения или уважение пас ке оказва същото, дали? Ами ако ти кажа че имам 17 годишна приятелка със която ходим, а странично просто един вид обичам деца това за тебе пак ли е педофилия да попитам? Ти под сприятеляване какво имаш предвит,нищо че сам си си отговорил на въпроса. Да познаваш и да се сприятеляваш не е огромна разлика, и в двата случая пак ги познаваш, а аз като се сприятеля примерно нито ще я търся нито ще искам да излизаме, а 17 годишната ми приятелка също обича деца, тя каква е?
Нека започнем отначало.
Вие гледате заглавието (Влечение към деца) и веднага и повечето а даже и всички си мислите че става дума за педофилия, ама не и няма такова нещо. Значи че уважаваш някое дете и го обичаш като сестра и те прави педофил така ли. Ами добре аз нали съм на 20 почти 21, имам братовчедка която е на 7 години, и си я обичам като сестра, но не се възползвам със прегръдки и каквото да било, давам го като пример и сега какво педофил ли съм или е различно.
Това че по закон момиче на 14 години може да прави доброволен секс със пълнолетен, а на 13 не може да има приятелски отношения. Добре разбирам ако 20 годишен се интересува силно от момичета под 14 годишна възраст, това ще го прави със цел, със цел да потопи чушката както му се вика. А в този случай си говорим нещо различно.
Аз например в моя квартал като отида на площадката и там има деца, и като се сприятелявам със тях и играем заедно, а да допълня че има и други по големи които също играят, това ме прави педофил така ли? Ами да Не казвам че един приятел се е записал на червен кръст и там веселят деца, но не знаеш кое момче тайно ще се възползва от дете по време на занималнята, да но аз нито се възползвам нито нищо, но само защото съм добър и никога няма да им посегна, защото се знаем само и вече всички от горе ми.
Това, което се опитвам да ти кажа е, че някой по- назад в темата те беше нарекъл педофил, а ти каза, че не си (както твърдиш и сега). Аз ти казвам, че педофил не препраща задължително към сексуално влечение, може да обичаш децата и като свои братя или сестри и пак си педофил Q.E.D.
Но не очаквам човек, който не намира разлика между познанство и приятелство да разбере какво му казвам.
Разбира се, но нали все пак това е форум, така че можеш да кажеш и аз да се опитам да те разбера.
Ти за какъв ме мислиш? ако отговорът е ДА, поясни защо!!! Аз знам че педофил означава сексуално влечение, а не защото си добър, аз като обичам брачетка си това Не мисля че е педофилия, и добре по твоята логика да Не обичаме, а да мразиме децата, така ли е? Както казах нещата не са такива каквито изглеждат и съм казал и причината, че съм щял да имам брат или сестра и съм я изгубил, и сега просто ми е мъчно един вид.
И аз да бях страничен човек и някой да ми каже че има влечение към деца със добри намерения, и аз щях да реагирам така, но работата е такава че съм се изразил грешно и за това всеки от вас си мисли нещо което Не е вярно.
Както казах имам си приятелка на 17 години, но се срещам и със деца след училище, някой от тях ги познавам, също така и от площадката и от общи приятели или комшии. Това че се привързвам към тях или че някои от тях ги имам като сестра не ме прави педофил мисля. Поясни повече за педофилията че да се светна моля те, какво означава за тебе това, нали е сексуално влечение или възрастен който се интересува от деца със цел да блудства и ги опипва и да се възползва.
Поясни ми моля те.
Нима, значи само жените имат право да обичат деца, а ние момчетата сме педофили, трябва ли пак да казвам че педофилия е вид престъпление или психическо разтройство, един вид сексуално влечение, а щом няма нинакви лоши намерения или сексуално влечение това Не го прави педофил. Моля ви вече минаваме границата. По същата логика всички момчета които имат сестри са педофили а защо не и татковците, ужас.
Да, има различни чувства, с цел възползване, бащини или братски и даже педофилски.
Не разбра ли че моите не са педофилски но не съм и баща, моите са като батковски, все едно съм брат или добър приятел.
Един вид целта ми не е да се възползвам, а просто да ги защитавам уча, що не и да си играя със тях и обичам като сестра ако разбираш, това не са педофилски пак казвам. Аз също нее съм такъв, но просто казвам че ако бях педофил щях да посетя психолог, но като не съм исках да ви споделя, а вие започвате със заплахи и всякакви.
Ама то не е задължително да си баща биологичен за да ти идва от вътре. Жените са същите.
Ако не се лъжа, а и двамата знаем, че съм прав, вече три пъти ти обясних, че самата дума педофилия може да е по- общо понятие. Разбира се в българския се използва като вид психическо заболяване или нещо подобно (не знам какво е точно според психологията/психиатрията).
От моя гледна точка това не е ненормално/неморално поведение. Просто за себе си не го приемам защото не обичам малки деца, дори и по- малките ми братовчед(к)и.