- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Успехът ми падна драстично!
Не знам как точно трябва да ми помогнете вие, но все пак ще споделя. До 6ти клас всичко беше ОК, но когато дойде 7ми...
На входните е мазало:
Физика:3
Химия:4
Биология:5
БЕЛ:3 (тук съм най-разочарована...)
Мат:4
Английски:6
Музика:6
История:5
И по География още не са ги върнали... Как да подобря успеха си? Съвети? Моля ви, отчаяна съм...
То ученето не е за всеки. Хич не се мъчи, живей си живота.
^ Не смятам така. Като се вижда, че не може, защо да си губи времето, а да не се захване с нещо, което й се отдава и което след време може да стане нейна професия.
Ако си написала и на входното по български дарлинг, разбирам защо имаш три.
Радвам се, че ти спасих живота, ще се радвам и да ти помогна да се научиш да носиш на майтап.
Не се сдухвай толкова, входните нива трябва да са с ниски резултати, за да ги надградиш през годината. Така поне казва госпожата по География де. Моята интерпретация е, че понеже е входно, не ми пука колко е, защото има много време за поправяне. Иначе аз уча най-лесно като си вадя най-важните неща от уроците на листове. Още докато ги преписвам запомням, преди часа само препрочитам. Написах цели три сериозни изречения, трябва да компенсирам с още някоя простотия. Та, да кажа, че не трябва да ти пука, понеже имаш 6 по АЕ и Музика. Чуждите езици са много важни, носят пари, които носят щастие, което те кара да си пееш!![]()
Преувеличаваш малко с подчертаването, какво е това агресивно червено?Не казвам, че всички преводачи са тъпкани с пари, но смея да твърдя, че това си е доходна професия. А и достатъчно ясно отбелязах, че казаното е за забавление, за да придадем малко позитивизъм на резултатите от входните. Не знам защо не се хвана за нещо съществено по темата, вместо за рандъм казаните неща. И все пак, важно е, че се посмя, полезно е за здравето!
![]()
Too much drama...
Зад лошите резултати на входните се крият нетрайни знания и/или непълноценен преговор. Твай.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Никаде не видях някой да ви е искал мнението, момичето просто споделя факти.
Входните не са много важни, споко. На всеки даскал му е ясно че не сте зубрили цяло лято.
Това са просто оценки. Поправят се. Не е дошъл краят на света, спокойно. Има далеч по-важни и по-сложни неща.
И това са лоши оценки? О господи! Виж моите входни:
Математика-4
Физика-4
География-4
Английски-4
Биология, Химия и Музика-3
Български-6(уточнявам че това е единствения предмет който ми върви)
История-3
Ама така е... Какво да се прави. Входните ВИНАГИ са мазало...или поне в нашия клас...![]()
Като не броим БЕЛ и Физика оценките ти не са толкова зле. Учи, търси помощ от учители, родители, приятели.