.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Кауза църковна... Ей как може да имаш такова държание към момиче ? Това да не ти е някакъв изрод от фитнес залата ? просто се засрами... как може такова нещо как не те е срам ? В какво семейство си възпитаван а ? Как може такова нещо бе ?? Момичето зададе съвсем обикновен въпрос и вече почвате да мачкате ? вие не сте alright... Въобще правите ли контакт с главния мозък ? Колкото и да е тежко в този свят по-силния мачка по-слабия въпреки че не е редно скоро ще пусна една тема в "Училище и приятели" искам да я прочетеш.

А ти Ivaaaaa за по-малко гнусна ли се мислиш ?

*ПО ТЕМАТА:* Всичко ще се оправи просто не прави орална любов за известно време а сфинктера сам ще се свие и ще е като нов :*

ПС: Много е тежко да гледаш как света се разпада...
    Последно редактирано от AmxModx : 10-29-2015 на 19:03

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Това към авторката ли беше? Или, по- скоро е към мен?

Нормално е да мислиш така. Ти си част от поквареното съвременно общество. Не си устоял на конформизма, нали? А ще ми говориш за силни и слаби... (смея се с глас)

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Кауза църковна... Ей как може да имаш такова държание към момиче ? Това да не ти е някакъв изрод от фитнес залата ? просто се засрами... как може такова нещо как не те е срам ? В какво семейство си възпитаван а ? Как може такова нещо бе ?? Момичето зададе съвсем обикновен въпрос и вече почвате да мачкате ? вие не сте alright... Въобще правите ли контакт с главния мозък ? Колкото и да е тежко в този свят по-силния мачка по-слабия въпреки че не е редно скоро ще пусна една тема в "Училище и приятели" искам да я прочетеш.

А ти Ivaaaaa за по-малко гнусна ли се мислиш ?

*ПО ТЕМАТА:* Всичко ще се оправи просто не прави орална любов за известно време а сфинктера сам ще се свие и ще е като нов :*

Што пак орална да не прави и кво обшто има?

Цитирай Първоначално написано от petia1 Виж мнението
    Значи аз правя анален секс редовно от 9 годишна възраст всеки ден го правя вече съм на 15 и от скоро някаде около 2-3 седмици не мога да стискам може би защото ануса ми е много широк и другя проблем е че като се напъам от ануса ми изпада едно нещо наречено пролапс май това е някакво черво така четох в един сайт аз всеки ден преди училище си правя клизма обаче там изпускам газове затова вече не ходя редовно там ходих на лекар и ми казаха че нищо ми няма обаче ануса не се стеснява и продължавам да се изпускам проблема е че виси и не го усещам смисъл такъв че като стискам той не се свива и като лекна или не е нужнж просто като съм правя пролапса излза.... проблема е че всички маже като го видят и задават въпроси а мен ме е срам да отговорям за случващото се преди време като си направих първия анален секс не бее точно секс беше н анален разширител с първото ми гадже го хакахме цял час после се наакх и той си тръгна и така от 9 годишна възраст правя анален секс защото за него се плаща повече и ся имам тоя проблем искам някой да ми каже как се оправя и как да свия ануса и дали след време на стари години пак ще е така
    А ти колко си проста не еистина честно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си