Тази нощ спа вкъщи. Заспа с гръб към мен и аз си го гушнах. По едно време през нощта усетих, че се разшава и си махнах ръката, за да може да се намести спокойно, но той пак ме придърпа към себе си, за да не го пускам и започна да ме гали. Чувството беше приказно. <3
Сега се сещам за едно излизане преди да се вземем. Обади ми се една вечер, че ме чака в един ресторант. Когато отидох, седеше на една маса, вече всичко беше сервирано, звучеше хубава музика, много беше романтично. ^_^
А миналия Петък отидохме заедно на родителската ми среща, представи се за мой вуйчо. След това пак вечеряхме навън.
Нещото, за което може би спорим най-много, е плащането на сметки, кафета и всякакви други неща. Непрекъснато иска да плаща всичко и не иска да му давам парите. Не, че не ми е приятно, намирам го дори за много мил жест и поведението му разбирам като закрилническо. Просто ми е неудобно винаги той да плаща, сякаш излизам с него само, за да ме спонсорира, което въобще не е вярно. Но дори да ме притеснява, осъзнавам, че също е много мило и джентълменско.
Много ми е приятно когато ми масажира гърба и врата, а след това започва да ме гъделичка и целува. ^_^