.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Значи 1во дебелото ми беше от травма , преди тва си бях слаб. Да , отслабнал съм и съм качил малко мускули , което както казахме не е кой знае кво и е направено за малък период от време. Аз те питах чисто и просто преди това - какъв ме прави това ,че бутам що годе приемливо тегло във фитнеса и все пак се разтягам колкото кажеш и имам издръжливостта за която толкова се чекнеш в темата, щото слагаш всички "батки" под общ знаменател и е дразнещо , внимание не търся ,а дори и да - не го взимай лично , но няма да е от човек , който няма волята да промени каквото НЕ си харесва : ) Айде толкоз и от мен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Значи 1во дебелото ми беше от травма , преди тва си бях слаб. Да , отслабнал съм и съм качил малко мускули , което както казахме не е кой знае кво и е направено за малък период от време.
    И? Какъв период от време? Зобиш ли?
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    ... какъв ме прави това ,че бутам що годе приемливо тегло във фитнеса и все пак се разтягам колкото кажеш и имам издръжливостта за която толкова се чекнеш в темата, щото слагаш всички "батки" под общ знаменател и е дразнещо , внимание не търся ,а дори и да - не го взимай лично , но няма да е от човек , който няма волята да промени каквото НЕ си харесва : ) Айде толкоз и от мен.
    Защо питаш мен, какъв те правело - много ли се засягаш на "нацепена батка" ?! За издържливостта поставих въпрос, ти не отговори нищо конкретно. Колкото до променянето на неща, които "не си харесваме" - всичко има граници на възможното! В целият си пост търсиш внимание и признание за това което правиш, като в същото време не искаш да те смятат за средностатистическа "нацепена батка".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си