.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Съвети

Съвети

Момичета, предполагам, че и някои от вас сте имали такъв проблем. Посетих гинеколога си миналата седмица и след като ми съобщи радостната новина, че вече съм се изчистила от бялото течение, добави, че имам излющване на горния епителен слой на входа на влагалището и оттам идва болката и дискомфорта по време на секс. Изписа ми Глейгелен- лубрикант, но след като го направихме отново и го използвахме пак беше същото. Ако някой е изпитал същото моля да даде съвет.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Не съм особено компетентна по въпроса, но не мисля, че епителния слой ще се възстанови с едно намазване, след което веднага пак да почнеш да протъркваш, дразниш, както искаш му казвай, проблемното място. Не са ли ти казали някакви инструкции, колко често да се мажеш, колко време, и евентуално да се въздържаш от полови контакти докато не се оправи слоя?

Абсолютно нищо. Просто гинеколога ми каза да използвам този лубрикант, когато правя секс и това беше.

Мега фен Аватара на tori
    Това е чисто и просто лубрикант, за да си влажна докато оздравее кожата там долу. Няма да спомогне за образуване на нов горен слой кожа. За другия път обилно се омазвате и двамата.

А трябва ли да изчакам известно време според вас преди да го правим отново?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какъв разврат, Боже! Да се протъркаш от e****, направи сметка.

Цитирай Първоначално написано от slunch Виж мнението
    А трябва ли да изчакам известно време според вас преди да го правим отново?
    Разбира се!!! По полека бе хора, то да не е ламарина. То все едно че да бъркаш в започнала да заздравява рана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си