.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    sunshinelady99
    Guest

Къде да се натискаме

Здравейте хора момиче съм на 16, имам си гадже от 3 седмици, той е на 23 и въпреки разликата в годините го чувствам много близък, мил и добър, за разлика от повечето отворени пикльовци на моите години. Рано ние за секс още, знаем, обаче досега само се прегръщаме и целуваме като излизаме или като ме взима от училище, а искам да си намерим някое местенце да се понатискаме малко. У нас не е вариант, винаги има някого, а пък той живее със съквартирант в малък апартамент, мислихме за някой парк, ама вече времето много застудя имате ли някакви идеи?

Тоалетна на някой мол/заведение

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    В заешка хралупа.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Тоя педофил кола няма ли ?

Имам сестра на твоите години...Познай К'ВО ще му се случи на някакъв такъв "23-годишен батко", ако дори посмее да и пише.Толкова ли не останаха момчета на вашите години,че бързате да пораснете...Май не виждате колко момичета на вашите години си заминаха заради подобни педобеъри...Пф.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Имам сестра на твоите години...Познай К'ВО ще му се случи на някакъв такъв "23-годишен батко", ако дори посмее да и пише.Толкова ли не останаха момчета на вашите години,че бързате да пораснете...Май не виждате колко момичета на вашите години си заминаха заради подобни педобеъри...Пф.
    Майна и аз съм на тея години и направо ми се драйфа като видя някое хубаво момиче с някой приблизително 10 години по-голям от нея. Не е ли очевидно, че никой човек с акъла си няма да тръгне да се занимава с момиче 10 години по-малко. Та мен момичетата 2-3 години по-малки ми се струват супер малки дори да си помисля за нещо с тях, пък за тея 25 годишните педофили дето зарибяват тийн момичетата кво да кажа, най-големите измекяри и изтърсаци, дето никое момиче( жена на тяхните години) не ги поглежда и за това отиват при наивните момиченца...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Колко сте извратени. Тръгнал ефебофилът с някаква пилкла, а тя чак търси къде да се натискат.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Тоя педофил кола няма ли ?
    ахахаха изсмях са

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Момичетата по-бързо се развиват и на 16 - 17 вече са жени, за разлика от голяма часто от пикльовците. На 23 пък ходят с някакви 30 годишни, винаги има някакъв по-голям възрастен период между жените и мъжете. Иначе на този на 23 явно просто не му се отдават жените и няма.. пари.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    В заешка хралупа.
    в котешката хралупа по би ми харесало

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом студа ви е проблема значи не се привличате достатъчно.

На дискотека, ако нямаш вечерен час разбира се. >:d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си