Здравейте аз съм на 18 години имам приятел от година и три месеца от начало всичко беше добре но от преди два месеца нашите започнаха да се карат с мен и да ми забранят да излизам. Държат се с мен като с прислужница и само аз чистя и оправям тяхната къща, но най-лошото беше преди един месец когато се опитах да изразя собственото си мнение за това че искам да ме пускат да излизам всеки ден и не до 9,а до малко по-късно. Тогава баща ми ме посини цялата и ми разби устата и ми забраниха да се виждам с приятеля си. Изтърпях месец да не го виждам но вчера не издържах и избягах от последните два часа от училище за да го видя и класната се обадила на баща ми и дойдоха в къщата му за да ме вземат, аз им казах че няма да тръгна защото не искам, те ме дръпнаха и след това започнаха да ми говорят глупости че моя приятел взимал наркотици и че бил алкохолик, аз им казах че искам да се изнеса и да отида при него защото семейството му е уникално и ме взимат за тяхно дете и се грижат за мен добре, мащехата ми каза че като се изнеса ще ме намерят и пак ще ме върнат. Решила съм да си изкарам ограничителна заповед срещу тях защото това не е първият път на психически тормоз и смятам че на 18 не могат да ме спрат да се изнеса от вкъщи, дори съм си намерила работа, от тях не искам нищо. Моля ви дайте ми съвет