.
Затворена тема
Страница 45 от 145 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 3621
    suga suga how you get so fly

добро утро и чао ^_^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Добро и от мен,

Отново започнах да ставам в 6:30, хел йеа.
    Сега остава само да успея да се завлека на работа до 9:30 :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    добро утро

Бащата на Ким Кардашиян стана „Жена на годината”
    http://www.blitz.bg/news/article/373858

не случайно казват, че Америка е страната на неограничените възможности, то с толкова ненормалници е чудо как още не са самоунищожили

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    http://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_...ta_588813.html

Потресена съм.
    По принцип съм твърдо против емиграцията за постоянно, но това сериозно ме разколебава. Ще видим като стане време аз да имам деца, как ще стоят нещата.

Мега фен
    Кое точно те тресе ?
    Аз не знам някой да е научил език в училище, освен за езиковите, така че не виждам проблем.
    Те от литературата искат Вазов и Ботев да махат, това вече е сериозно.

Ewok, на първо четене мисля, че това е позицията на учителите, които ще останат без часове. Не реална заплаха. Ще дам доводи довечера.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Прибрах се.

Новите планове дават часове за обучение по избираеми предмети, но учениците ще могат да избират само от предметите в задължителната им програма за годината (т.е. само български, математика, език, гражданско образование или спорт). Например ако искат да учат биология и химия, за да се подготвят за изпитите за медицина, няма да могат да посочат тези предмети като задължително-избираеми. Има и факултативни часове, в които могат да се учат и предмети извън предвидените в задължителната програма. Но тези факултативни часове няма как да са достатъчни, нито могат да допълнят хорариума на кандидатстващите в чужбина.

Второто изречение не знам как заключиха, и как го определиха, като общовалидно за всички държави.
    Някой, учещ в UK, да каже дали е така, но предполагам, че ако не стигат часовете, ще трябва да караш А-левели, или както беше ( извинявам се, наистина не помня ).

За езика - то не всички гимназии в страната са езикови + не всички гимназии са с усилено изучаване на език първата година + toefl, ielts, sat - не се взимат с подготовка в училище, защото за първите два се изисква основно да познаваш формата. Хайде, fce и cae да кааажем, че можеш с подготовка в училище + допълнителна вкъщи за формата, ама пак доста опира до познаване на формата, и успех на втория с изкарването на А.
    + който има възможност да учи в "чужбината", често има пари и за уроци, и ги дава ( или родителите ).

Та, просто статията ми се вижда малко ей така пльосната, да предизвика смут и да вдига рейтинга на изданието, наистина очаквам смислен анализ за коя държава точно ще има проблеми с хорариума - не казвам, че няма да има такава.

По темата:

Празнувахме Индийската коледа в офиса ( Diwali), и понеже помолих да ми обяснят за обичая им, даже стана официална реч на мениджъра, беше много интересно и готино. Чувството да се съберете много хора и да уважите чужда традиция, и всички заедно да сте на "една маса", и да имате чудна комуникация, не просто толерантност, а интерес към културата на другите - изпълни ме с положителни емоции.
    После си чатих с двама индийци и двамата бяха много хепи, разказваха ми и те за обичаите, абе - точно като на Коледа беше, всички в добро настроение.
    Един колега канадец ми е казвал, че в Торонто не празнували Коледа в офиса, за да не обидят непразнуващите .. Тук се радвам, че всичко се празнува и че тези хора споделиха този свят за тях ден с останалите, които хал хабер си нямахме :Д

Даже се снимахме - https://www.instagram.com/p/95ncsgQ3nX/
    И ни черпиха това - https://www.instagram.com/p/96EgWvw3i8/ ( извара, кардамон, кориандър , орех и подсладител успях да идентифицирам, сигурно и друго имаше :д )

---

Иначе, сдухах, че на 22 почти, мога да се "похваля" само с брутално фейлнали взаимоотношения, които могат да се нарекат връзки в някои случаи. Или, явно се опитват да ми вменят вина, ей така. Трябва да се сещам от време на време, че хората могат да са много гадни егоцентрични копелета, без да искат, или без да им пука, към всеки, дори по-слабите.
    А аз никого и нищо не искам сега. Вече дори не искам това, което преди исках. Проблемът е, че вместо нещо ново, вече нищо не искам. Искам да бягам само, и да слушам за другите, и за другото, докато се самозабравя.

И, стана 10, и денят мина ей така.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    прочетох го отгоре отгоре, признавам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Иначе, сдухах, че на 22 почти, мога да се "похваля" само с брутално фейлнали взаимоотношения, които могат да се нарекат връзки в някои случаи. Или, явно се опитват да ми вменят вина, ей така. Трябва да се сещам от време на време, че хората могат да са много гадни егоцентрични копелета, без да искат, или без да им пука, към всеки, дори по-слабите.
    А аз никого и нищо не искам сега. Вече дори не искам това, което преди исках. Проблемът е, че вместо нещо ново, вече нищо не искам. Искам да бягам само, и да слушам за другите, и за другото, докато се самозабравя.

И, стана 10, и денят мина ей така.
    https://scontent-ams3-1.cdninstagram...18514509_n.jpg

Нали е нова снимка, на мен ми изглеждаш щастлива, ако сравняваме с два месеца назад, само торбичките под очите са проблем, но ще лягаш по-рано.
    В инстаграм намаляват резолюцията на снимките и за това да сложих директен линк, извинявай.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    https://scontent-ams3-1.cdninstagram...18514509_n.jpg

Нали е нова снимка, на мен ми изглеждаш щастлива, ако сравняваме с два месеца назад, само торбичките под очите са проблем, но ще лягаш по-рано.
    В инстаграм намаляват резолюцията на снимките и за това да сложих директен линк, извинявай.
    Цялото лице ми е много подпухнало на снимката, точно сутринта на закуска е.
    А торбички имам от 2-3 месеца, ранното ставане ме съсипва, въпреки, че лягам рано.
    Чудя се на теб как не ти излизат.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на paradosou
    Евок, тва ако наистина се приеме...
    Пх. МОН така или иначе са си неадекватни де. "Турско присъствие", делегирани бюджети, учебници с правописни грешки, аз като завършвах заобсъждаха по средата на учебната година дали да не вкарат втора ЗАДЪЛЖИТЕЛНА матура по математика... (тук допускам да е имало преекспониране и всъщност сеирджии да са разбунили духовете), по едно време мъдреха дали да не съкратят времето на матурите, понеже това щяло да повиши мотивацията и резултатите (?!)... Мисля, че съм безмълвна xD.

Мега фен Аватара на Rakshy
    ех лошо, ех лошо, а може по-иначе, може

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Нещо не мога да спя. А реших да ми е свободен ден, дейба. Нищо, поне ще наваксам с филмите, че отдавна не съм гледала нищо. И дъаааа, стана ми кеф :>
    Как мразя сбогуванията...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Супер невероятно много доволен съм от новият си комп. Малко отне време при (козметичното) сглобяването, но си струваше и на външен вид и на performance се представя брутално за сега.
    Отначало мислех за по-слаба машина, ноо..
    VidCard 4 GB high class (ще слагам още една)
    32 GB RAM x duo
    16 Core Processor 3,5 GHz
    4 TB HDD
    2 TB SSD
    Hype Hype Hype Hype Hype Hype Hype Hype
    Само ще сваля единия вентилатор, че са ми дали бъгав, но гаранцията го покрива и ще си го сменя... екстра екстра. ;д
    Захващам се за работа, адиос.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-11-2015 на 07:36
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Отначало мислех за по-слаба машина, ноо..
    VidCard 4 GB high class (ще слагам още една)
    32 GB RAM x duo
    16 Core Processor 3,5 GHz
    4 TB HDD
    2 TB SSD
    http://www.tomshardware.com/reviews/...tick,4126.html
    Това е точно като за теб.
    Бих ти написал някои неща за хардуера, но първо трябва да спра да се смея, геймърска му работа, с лопата по тиквата трябва да ви се налива акъл.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер

после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    http://www.tomshardware.com/reviews/...tick,4126.html
    Това е точно като за теб.
    Бих ти написал някои неща за хардуера, но първо трябва да спра да се смея, геймърска му работа, с лопата по тиквата трябва да ви се налива акъл.
    Да? Компа е изграден за стрийм, гейминг, видео обработка, записване и като цяло за тежко натоварване. към това добави яка механична клавиатура + рейзър нага мишка, стийл серия сиберия слушалки и за сега само 3 (като имам втората видео карта 6, което е другата седмица.) еднакви монитора с риакшън тайм 1 сек на стената.
    Не виждам защо с моите си пари не си направя какъвто желая комп? Т'ва, че ти си прошляк или, че имаш различно хоби/работа от моето не е мой проблем. решил съм, направил съм го.
    За сега върши това, за което е изграден, а на мен това ми е достатъчно. Парите не са зле похарчени, а и след 2 дни ще почна да ги избивам, тъй че съм доволен.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер

после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам
    учудващо се правиш на интересен и на разбирач, ама не си видял, че има ССД? трябва ли да ти обяснявам какво е и зак'во се ползва или?
    Dr. Gregory House

Град
    системата дегоба
    учудващо се правиш на интересен и на разбирач, ама не си видял, че има ССД? трябва ли да ти обяснявам какво е и зак'во се ползва или?
    написал си само че е 4тб нищо друго това далеч не дава идея до каква степен ще е полезен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    написал си само че е 4тб нищо друго това далеч не дава идея до каква степен ще е полезен

4 TB HDD
    2 TB SSD
    Глупак оправи си очилата.
    4 TB HARD DRIVE и 2 TB SSD = 6 TB space.

HDD - HardDisc
    SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)

Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
    4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
    От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.

За да осъзнаеш колко по-бързо буутва от ссд, отколкото от хард ще ти обясня.

Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.
    На харда му трябват бая повече отколкото на ссд-то.
    Dr. Gregory House

Мега фен

HDD - HardDisc
    SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)

Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
    4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
    От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.

Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.
    Да? Компа е изграден за стрийм, гейминг, видео обработка, записване и като цяло за тежко натоварване. към това добави яка механична клавиатура + рейзър нага мишка, стийл серия сиберия слушалки и за сега само 3 (като имам втората видео карта 6, което е другата седмица.) еднакви монитора с риакшън тайм 1 сек на стената.
    Успя да задминеш ония истории с 10 литра кола на ден, контузия от опасното плуване и раменца като на балерина.
    Съветвам те следващия път да пишеш ЛС на харитов, поне да не се излагаш като малоумник тук пред всички.

Честно казано ми е малко криво, доста време загубих, понякога не знам защо съм толкова мекушава. А съм си индивидуалист. И в това няма спор, обичам нещата да стават по моя начин и ако може минимално да се съобразявам. Ама все си вървя срещу природата и се съобразявам ли, съобразявам.... Както и да е. Другият път просто ще си намеря някакво оправдание

Прекалено многото информация ме бъгва, изнервя...
    Huh

Сега ще се отпусна малко и ще се хвана да почета. ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    системата дегоба

HDD - HardDisc

пич ето ти примерни параметри които ти трябва да пуснеш за да видим става ли за нещо това ссд или хард

това колко побират нищо означава

Performance
    32GB Performance (ATTO) :
    Read: Up to 280MB/s
    Write: Up to 260MB/s
    Multimedia Data Transfer (AS-SSD)
    Read : Up to 200MB/S
    Write : Up to 40MB/S
    MAX 4K write IOPS up to 40K

не се ругай и не се излагай с неща които не разбираш

Мега фен Аватара на Dagichka
    оо Анархи, как са татуировките?

добре ми е, изпуснах си лекцията със секси докторантчето заради пиене на бири в парка.. :д но това време е просто прекрасноо, радвам му се докато мога ;3

Мега фен Аватара на LoadRunner
    къв ти е процесора бе цървул
    сигурен ли си че можеш да ги използваш тия 32ГБ рам?
    дори и да можеш то няма с кво да ги натовариш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си