.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер

после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер

после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам
    учудващо се правиш на интересен и на разбирач, ама не си видял, че има ССД? трябва ли да ти обяснявам какво е и зак'во се ползва или?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    учудващо се правиш на интересен и на разбирач, ама не си видял, че има ССД? трябва ли да ти обяснявам какво е и зак'во се ползва или?
    написал си само че е 4тб нищо друго това далеч не дава идея до каква степен ще е полезен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    написал си само че е 4тб нищо друго това далеч не дава идея до каква степен ще е полезен

4 TB HDD
    2 TB SSD
    Глупак оправи си очилата.
    4 TB HARD DRIVE и 2 TB SSD = 6 TB space.

HDD - HardDisc
    SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)

Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
    4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
    От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.

За да осъзнаеш колко по-бързо буутва от ссд, отколкото от хард ще ти обясня.

Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.
    На харда му трябват бая повече отколкото на ссд-то.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен

HDD - HardDisc
    SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)

Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
    4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
    От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.

Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.
    Да? Компа е изграден за стрийм, гейминг, видео обработка, записване и като цяло за тежко натоварване. към това добави яка механична клавиатура + рейзър нага мишка, стийл серия сиберия слушалки и за сега само 3 (като имам втората видео карта 6, което е другата седмица.) еднакви монитора с риакшън тайм 1 сек на стената.
    Успя да задминеш ония истории с 10 литра кола на ден, контузия от опасното плуване и раменца като на балерина.
    Съветвам те следващия път да пишеш ЛС на харитов, поне да не се излагаш като малоумник тук пред всички.

Град
    системата дегоба

HDD - HardDisc

пич ето ти примерни параметри които ти трябва да пуснеш за да видим става ли за нещо това ссд или хард

това колко побират нищо означава

Performance
    32GB Performance (ATTO) :
    Read: Up to 280MB/s
    Write: Up to 260MB/s
    Multimedia Data Transfer (AS-SSD)
    Read : Up to 200MB/S
    Write : Up to 40MB/S
    MAX 4K write IOPS up to 40K

не се ругай и не се излагай с неща които не разбираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си