- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер
после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Глупак оправи си очилата.
4 TB HARD DRIVE и 2 TB SSD = 6 TB space.
HDD - HardDisc
SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)
Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.
За да осъзнаеш колко по-бързо буутва от ссд, отколкото от хард ще ти обясня.
Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.
На харда му трябват бая повече отколкото на ссд-то.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
пич ето ти примерни параметри които ти трябва да пуснеш за да видим става ли за нещо това ссд или хард
това колко побират нищо означава
Performance
32GB Performance (ATTO) :
Read: Up to 280MB/s
Write: Up to 260MB/s
Multimedia Data Transfer (AS-SSD)
Read : Up to 200MB/S
Write : Up to 40MB/S
MAX 4K write IOPS up to 40K
не се ругай и не се излагай с неща които не разбираш