.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз съм с 8 ядра амд и повече от 16рам май не може да се ползват
    Ядрата нямат никво значение, само вида на ОС определя, колко Рам може да се ползва и не това дали е 32 или 64 битова.
    Плюс това АМД няма процесор с 8 ядра, а тия 16 на анархито са три пъти по-малко от тези на единия ми процесор в машината, която си правя сега и говоря за реални, а не някви хипервиртуални

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Prosto si subrah pari za comp? Ne e tolkova trudno, prodadoh si laptopa (16 ram/i7) koeto mi dade okolo polovinata ot cenata za segashniq.. drugata chast q sabirah 4 meseca. "Amerikanska mechta, ne, prosto harcha mnogo pari za gluposti." ;d
    4 месеца на вода и трева/пасял си/ ли си карал, а нали уж някви анаболи и всякви добавки плюскаше, ще се развалиш фигурата без тях.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мъчителен ден. Чувствам се психически изтощена. Пък как ме боли гърба, а имам ваучер за масаж, който ще изтече скоро, ако не се сетя да си запиша час. Свърши ми руската салата, а беше домашна и вкусна.. тъгувам.
    Щях да дойда да ти направя масаж, но по тъмно в Ст. град ме е страх да се разхождам.
    Щя вляза по-късно да си поговорим, ако не си заспала.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Щях да дойда да ти направя масаж, но по тъмно в Ст. град ме е страх да се разхождам.
    Щя вляза по-късно да си поговорим, ако не си заспала.
    Снощи раничко си легнах. Пиши като влезеш.

Записах си час за масаж. Наядох се. Абе щастлива съм с две думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си