- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Здравейте. Точно преди 20-30 мин.съм се регистрирала и по дяволите не мога да разбера и да намеря къде и как да пусна собствена тема или по точно как да задам въпрос?Понеже темата е ,,как да постъпя'' реших, че ако си драсна тука, никой няма да ме насмете
Да искам съвет относно лесбийките.От един месец горе долу си отрязах косата, смисъл къса прическа и част от приятелите ме подиграват, че съм лесбийка, преди не бих обърнала внимание, но сега ми е влезнала мухата в главата.
Напоследък си мисля за едно момиче. Знам че тя е ,,гей'', лично не се познаваме, но имаме общи познати. От както ме подиграват се сетих за нея, и не спирам да си мисля за нея. До сега не ми се е случвало и няма кого да попитам нито на кого да споделя. Най-добрата ми приятелка също пуска шеги относно това и не мисля че ще е уместно да й го споделя.Аз лично се харесвам и не мисля така. До сега съм харесвала само момчета и всички гаджета са ми били момчета. Не съм като част от момичетата дето се целуват по устата, аз не правя така, може би някой път по бузата, но това е. Не съм сигурна дали я харесвам, защото все пак не се познаваме и логично не мисля, че е възможно.Онзи ден бях на кафе и случайно я видях и от тогава се чудя дали и аз не съм като нея? Моля за мнение ;-(
Здравей.
Може това момиче да ти е просто интересно, особено ако си в крехката възраст, в която склонността към експерименти е от любопитство. Като добавим шегите, които ти пуска най добрата ти приятелка, е нормално да започнеш да си задаваш такива въпроси, все пак тези шеги идват от човек на когото се доверяваш.
Но прическата не определя дали си гей или не. Всъщност когато една жена се носи с къса коса, означава и други неща, например, че е борбена и независима, или поне опитваща се да бъде такава, и т.н.
Според мен, ако беше лесбийка, щеше да си го знаеш от по ранна възраст. Решението дали да си задоволиш любопитството си остава твое.
П.С. Вярвам че най-добрата ти приятелка не е кон с капаци, така че й сподели за какво си мислиш.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 11-14-2015 на 21:12
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN