така ще запоза с моят проблем . никога не съм се разбирала с майка си , но пък виаги се разбирам с баща си. Преди около месец скъсах с приятеля с , с когото имахме 6 години разлика (ходихме 3 месеца) почти може да се каже , че не сме били заедно , аз съм 12 клас на 18 г. Майка ми уж прие новината добре ,че сме скъсали обаче от следващата седмица и забран да излизам каза че мога да излизам само в събота и то най-мого 3 часа иначе от училище скъщи и от скъщи в училище . И аз щях да се примиря с това и щях да измисля някакъв начин да се виждам с приятелките си само в събота оаче тя почна да ме оижда и да ми държи сметка дории , когато автобусат закъсее с 5 -6 минути . И сега съм в безисходица живея като затворник , мислех да се самоубия обаче знам за вс прихологични приемания на тема самоубийство , а и ми остава 1 година и не искам зарад тази година да се самоубивам при положеие , че после ако ми издържат нервите тази година , догодина ще бъда на квартира и ще уча другаде. После си мислех да си наема квартра , но имам само 700 лева а наемите на квартирите са по 200-300 лв а и отделно ток и вода и за да мога да си го позволя трбва да си намеря работа и да не ходя на училище . Незнам какво да правя помогнете ми ..