- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Папугейче, надушвам фенбоизъм на интел, прав ли съм?
Като съпоставиш различни продукти на интел и амд, единствената разлика е в цената, външния вид, името и понякога шума.
Производителността варира между двете и наистина не може да се каже, коя е по-добрата марка..
Пък и АМД е по-бюджетно, което си е супер. Понякога еднакви като клас части амд е по-добро, понякога интел.
А това за пича дето съди, то и на мен интел да ми дадът пари и аз ще ги осдя лел ;д
/nohate.
Бту стария ми комп е с интелска конфигурация (под стар, не разбирай античен, ами година и нещо-две агоу), новия е с АМД конфигурация, като перформънс съм наистина доволен, а и дадох сръвнително малко пари, спрямо това, което трябваше да дам, ако ми се беше наложило да сглобявам пак интелска конфигурация.
Да не говорим, че моя клас АМД видео-карта е с 25 % по-добра производителност от същуя клас джи-форска. Но АМД-то е почти два пъти-по евтина.
О и интел дават 2 години гаранция, при мен са 6, рамта ми е 8 (HyperX) ..![]()
Та престани с булшита "интел > амд", не е така.
И двете имат и плюс и минус. Лъжели били за процесорите, мда уе, то щото няма кой да ги следи и да им налага контрол, нали ако лъжат, не друг ами директно интел ще ги осъди на тях им е в най-голяма полза, но знаят, че няма да издържат в съда, щото това е просто с анти-маркетингова цел, да се очерни АМД.
Да те питам, на какво ти е базирано мнението за АМД/ИНТЕЛ?
Имал ли си и от двете? какви части? Какви характеристики?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Приятно ми е да те чета, толкова нови неща научавам, например сега разбрах, че машината ти е с AMD, което е страшно интересно, защото си имал 16 ядра, а те подобни процесори нямат, само оптероните имат повече, но не вярвам някой като теб да разбира достатъчно, за да си събере подобна сървърна машина.
Аз съм фен на AMD, защото парите не ги копая и предлагат почти същото качество като на Интел, та въобще не се опитвай да ми обясняваш за разликите между тях, знам ги много по-добре от теб.
То патешко веднъж се хапва, след това никой не повтаря.
Стига да живееш на място без високи дървета, направо без дървета.