.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен Аватара на nevermorevon

Въпрос към женската част

Момичета харесвате ли момчета от типа ''лоши момчета" и ако да какво харесвате в тях

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    И второ "не" от мен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Момичета харесвате ли момчета от типа ''лоши момчета" и ако да какво харесвате в тях
    Какви отговори очакваш да получиш сега ?

Повечето жени харесват и излизат точно с такива типове, понякога без дори да го осъзнават! Зависи и от терминологията, която се използва - всички жени ще ти кажат, че излизат със "готини, забавни, интересни, с чувство за хумор, широко скроени и силни" мъже. Може да ти кажат още, че намират в него "чар, харизма, излъчване" и т.н. куп други глупости, които всъщност нямат обективна дефиниция.

Никоя и никога няма да ти каже "излизам с тоя щото е много напомпан има много пари, много добре изглежда и се държи лошо с мен и околните", дори тя да излиза точно с такъв тип !

"Не по думите, а по делата ще ги познаете!"

Успех !

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    "Не по думите, а по делата ще ги познаете!"
    Амин, чадо! Виждам (,че колкото и да не ти се иска) си взела да използваш моя стил.

Супер фен Аватара на paradosou
    Не.
    Харесвам добри хора като цяло. Има една приказка, че колко струва някой се познава не по тва как се държи с някого, когото примерно харесва, а с хора, които не могат никак да са му от полза, които са по-слаби, в по-неизгодна позиция и т.н.
    Все пак - ако да си "лошо момче" значи да не си лесно влюбчив, да можеш да се държиш рязко с нахалници и кретени, да си самоуверен, когато би било добре да си такъв, да си склонен да се сбиеш даже, ако някой прекалява (без да си безмозъчна баДка), комплиментите да са ти в умерено количество вместо да ги сипеш след всяко по-засукано момиче... да, такива са ми симпатични. Не задължително за връзка, ама има нещо готино в тях ;}.
    Бтв тоя типаж далеч не е "лош", нормален си е, ама разбиранията се изкривяват заради многото момчета, които са по-...меки отколкото на мен, да кажем, ми допада.
    Последно редактирано от paradosou : 11-18-2015 на 16:21

да

явно просто силен мазохизъм, нз

обаче не лоши only god can judge me, ами няк'ви дето ти си им последното нещо на главата

i know, i know..
    daddy issues

хубавото е, че го осъзнавам л0лз

иначе по-добре дефинирай лош, защото всеки си има някакво различно мнение за лош
    има разлика между чалга лош, наистина лош, или просто лош за теб, неподходящ; активно творящ ти злото, или просто така се случва, не че го цели.. и тн.

женската психика е сложна, няма особено логика в нищо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    да

явно просто силен мазохизъм, нз

обаче не лоши only god can judge me, ами няк'ви дето ти си им последното нещо на главата

i know, i know..
    daddy issues

хубавото е, че го осъзнавам л0лз

иначе по-добре дефинирай лош, защото всеки си има някакво различно мнение за лош
    има разлика между чалга лош, наистина лош, или просто лош за теб, неподходящ; активно творящ ти злото, или просто така се случва, не че го цели.. и тн.

женската психика е сложна, няма особено логика в нищо.
    въхх..

Имам предвид да не му пука на момчето, да пуши мара, като цяло са си прави каквото иска, но не казвам да се държи лошо с момичетата, просто да има "вредни навици"

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Все пак - ако да си "лошо момче" значи да не си лесно влюбчив, да можеш да се държиш рязко с нахалници и кретени, да си самоуверен, когато би било добре да си такъв, да си склонен да се сбиеш даже, ако някой прекалява (без да си безмозъчна баДка), комплиментите да са ти в умерено количество вместо да ги сипеш след всяко по-засукано момиче... да, такива са ми симпатични.
    Ей тва ми е дефиницията на мен за лоши момчета. Всъщност, дефиницията за мъж.
    Ако наистина е дефиниция за лош човек, значи съм поредната, която си пада по такива.

Вредните навици никога не са ми били проблем, щом си му е кеф да кози - добре. Стига в някакви нормални (за мен) количества, а не на ден по 123456789 пъти да пуши и да става тъп негър. И да - най-важното - трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пуши трева на 10 метра от мен поне и това НЕ СЕ обсъжда по никакъв начин.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    а не на ден по 123456789 пъти да пуши и да става тъп негър.

Прочетох го поне 3 пъти, всеки път ставаше по-смешно.

Мега фен Аватара на tori
    То това е на антракс цитат. Ам съм съгласна с него, щото твърде многото пушене направи много хор твърде тъпи кретени от познатите ми. Хора без амбиции, които ей така просто си се пускат на течението. Не хора, които си почиват с тревата и си се забавляват.

Мега фен
    Самата трева не е проблем, а химията, с която я друсат.
    Вече се е доближила много до амфетите, а точно те превръщат хората в олигофрени.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не ми харесват пушещите мара, ахахахах
    Харесвам от онзи тип лоши момчета, които не пушат нито мара, нито нищо, нито пият, нито са фитнес бабанки, нямат татуировки, имат сдържано поведение и не са вулгарни.
    Просто си знам, че с такива най-лесно ще влезем в черните хроники - я ме е тровил хронично, я съм го бутнала през прозореца просто така, без причина.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Категорично не.

Имам предвид да не му пука на момчето, да пуши мара, като цяло са си прави каквото иска, но не казвам да се държи лошо с момичетата, просто да има "вредни навици"
    Познавам момичета, които се кефят на големи мускулести батки. Познавам (срещал съм) жени - наркоманки, които излизат със същите мъже.
    Знам обаче и за интелигентни момичета, които търсят партньор по други интереси.
    На някои по-рано им идва акъла, на друго по-късно.
    Време е вече да си смениш скинарското мислене.

Зависи от момичето.Ако е някоя "яка кифла",пушеща през пет минути ,може и да си пада по "лоши момчета"....нооо ако си търсиш умно и премерено,отговорът определено е категорично НЕ!!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ей тва ми е дефиницията на мен за лоши момчета. Всъщност, дефиницията за мъж.
    Ако наистина е дефиниция за лош човек, значи съм поредната, която си пада по такива.

Вредните навици никога не са ми били проблем, щом си му е кеф да кози - добре. Стига в някакви нормални (за мен) количества, а не на ден по 123456789 пъти да пуши и да става тъп негър. И да - най-важното - трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пуши трева на 10 метра от мен поне и това НЕ СЕ обсъжда по никакъв начин.
    Виждала ли си тъп негър, който да кози по 123456789 пъти на ден?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Въпроса не е до това да пушиш мара, а да имаш свободата и смелостта да правиш това което искаш

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Идеално звучи, стига с правенето на каквото искаш да не цакаш околните.
    Впрочем това не би трябвало да е само мъжко качество, нито даже предимно мъжко .
    Последно редактирано от paradosou : 11-21-2015 на 07:32

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Виждала ли си тъп негър, който да кози по 123456789 пъти на ден?
    Това казвам - да, виждала съм хора, които след като почнаха да пушат като издънени печки, затъпяха прогресивно.
    Тъй де, силно е възможно и моето съзнание да е затворено спрямо употребяването на трева, защото не понасям аромата и двата пъти, в които съм пушила, бях със шипка на носа. Не отричам, искам да кажа, че отваря въображението и може би аз съм консервата в момента.

Невърчо, въпроса не е в - цитирам - марата, но ти я зачекна тая тема.

Затъпяват само тези, които са си тъпи попринцип, защото отключва въображението им и нали се сещате, че като е идиот самия човек няма как да поумнее впоследствие

Мега фен Аватара на an7raks
    Въпроса не е до това да пушиш мара, а да имаш свободата и смелостта да правиш това което искаш
    Ако смелост е да пушиш паричките за закуска, не искам повече да живея на този свят.

Мега фен Аватара на Rakshy
    аахахахахахахах

дойде времето, в което да пушиш трева и да се правиш на мнол възрастен, узрял, видял най-лошото на живота, с проблеми, с тежки решения всеки ден значи да си ЛОШ. БЕДБОЙ БАТЕ. моята петичка в твоята брадичка (е тва е вече да си лоЖ на втора)

и на всички отговора им ще е да. Ще варира малко като характеристика, но като идея си остава същото. Само Номи си търси
    някъв никъв, по възможност 2х възрастта ѝ

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    аахахахахахахах

дойде времето, в което да пушиш трева и да се правиш на мнол възрастен, узрял, видял най-лошото на живота, с проблеми, с тежки решения всеки ден значи да си ЛОШ. БЕДБОЙ БАТЕ. моята петичка в твоята брадичка (е тва е вече да си лоЖ на втора)
    Все пак, улицата ги е възпитала, нормално да са видели най-лошото от живота... Като например майка им да вика от терасата "Пешо, прибирай се бързо, щот си гладен!", което е крайно обидно за всеки подрастващ гангстер, тъй като той е свикнал с глада от песните на някой негър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си