.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Посъветвайте ме

Здравейте,
    Да ви попитам, нормално ли е човек да действа на принципа каквото клъвне така да се каже?Ще разясня по-подробно: момче съм на 21, студент, познавам доста момичета, имам контакт с немалко от тях, но не мога да се влюбя. Затова примерно флиртувам с една, после с втора, трета и така нататък и съм на този принцип- където клъвне, това ще е моето момиче. Дали е правилно?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не, не е правилно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сигурно слушаш чалга.

Мега фен
    не разбрах кво общо има риболова с влюбването

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Абсолютно не , то това твоето е направо любовен туризъм. Като всяко момче ти се живее - та кой не е бройкаджия днес? Не се опитвам да те засегна или каквото и да е.. Мисълта ми е вероятно че може би търсиш нещо във всяка но не го откриваш. Карай го по-бавно , не си открил точното момиче. Веднъж поне опитай да не пишеш на 120 момичета и виж до колко ще се задържиш поне с една от тях

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Правилно е. Неможе човек да се влюби за ден-два! Хората се влюбват когато опознаят един друг, що мислиш го има понятието "гаджета". Важното е да харесваш момичето с които се заиграваш, другото става постепенно.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сигурно слушаш чалга.
    Да, но не ми е любимият жанр

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    не разбрах кво общо има риболова с влюбването
    Образно казано.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Има различни видове любов и не всички са от пръв поглед. Така че, нормално е.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    Здравейте,
    Да ви попитам, нормално ли е човек да действа на принципа каквото клъвне така да се каже?Ще разясня по-подробно: момче съм на 21, студент, познавам доста момичета, имам контакт с немалко от тях, но не мога да се влюбя. Затова примерно флиртувам с една, после с втора, трета и така нататък и съм на този принцип- където клъвне, това ще е моето момиче. Дали е правилно?
    Правилно е, така се прави! Как ще разбереш дали една манджа ти харесва, ако не си я опитал ! Дори да чакаш "подходящата", нищо не ти пречи да я чакаш с различни жени !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си