- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета , вие мислите ли за с***
Здравейте аз съм момиче на 14 . Винаги съм се питала дали има други , като мен , смисъл...да мислят за с***. Знам , че е тъп въпрос все пак сме тийнейджъри , но винаги ми е било странно да приема че другите съученички , приятелки , просто момичето , с което сме се разминали на пътя си мислят за това .Пишете дали вие мислите за с*** и какво по-точно мислите - за самото действие , как вие го правите...Говорите ли си с приятелки за това ,гледате ли п***о?Не питам момчетата за тях ми е ясно . Пишете и на колко години сте , ще бъде интересно.
Въй ти сигурно се сеска цигънка разбрах само като видях по какъв начин написа секс - с***
ПС: Ние мислипи правим секс а не с*** :d
Сега ти е странно и те е срам ,което е нормално но след година две ще ти се промени мнението .. Няма нищо срамно в това ама ти сама ще го разбереш![]()
Няма да го разбере защото е странно човекоподобно...
Ха кой го каза, някво комплексирано чучело с малки пенис/гърди, дори не знам дали си момче или момиче. Момичето е в пубертет, нормално е да я е срам, дори да напише думата.Но да се радваме малко такива останаха.
Aко някой ти каже че не мисли за секс значи лъже. Напълно е нормално. Даже има изследвания които доказват, че жените мислят по често за секс от мъжете![]()
http://orgasmmarket.com/pro-extender...BD%D0%B8%D1%81
а това сигурно си го е взел приятеля ти
Всеки човек си мисли за секс.Аз също ;д Мии има едно момче,което много харесвам ии си представям с него подробности :Д Хихих ;з
Как го правим,къде..какво той би ми направил на мен,и какво аз на него.. Абе,все такива неща ;дд
На 15 съм почти.. ;дд
Стани куромелачка и питането ще спре. Мачкай ташаците на хората и се радвай
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Научно доказано е, че жените повече ги сърби от мъжете.
Не само тинейджарите мислите за секс всеки човек мисли