- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Сънувах как го срещам, но той беше точно обратното на това, което е - изкритикува всичко в мен, всеки дребен детайл на външен вид и хорактер, които са хаотични и неспретнати, съсипа ме, сравни ме в земята. Мечтаех си в съня си това да е сън, и беше сън, но не осъзнавах и просто бях готова на всичко само и само да сме заедно, и той изведнъж, както си бях помислила, че изпитанието е свършило, ми каза, че ще ми е чудесно сега да си живея в бг, и да си изкарам шофьорски курсове, и т.н.
Още не мога да се съвзема, бога ми, защо сънувам такива мъчителни неща.
//нз защо тук влизам само да депресирам, иначе не съм такава :Д
Иначе, утре ми предстои среща с един невероятен мъж, но усещам как ще е безсмислено, дано поне няма разочаровани и хора с грешни очаквания.
Пък има един, с който искам да сме си приятелчета само, но той упорито крие, че си има приятелка и ме кани да ходим на разни места ( далечни, за няколко дни ), иначе е джентълмен и пич за парти, но е твърде красив и има твърде хубаво тяло,а аз съм смотла и си падам по мъже, които знам, че няма да ми изневеряват :Д а не ми е до рандом секс
Като цяло, не търся нищо и никого, а чакам да се окажа в такава ситуация, в която да можем да заформим с някого емоционална връзка, но знам, че е невъзможно да е в идните години, не си правя илюзии.
Последно редактирано от NomNomNom : 11-25-2015 на 10:28
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...