.
Затворена тема
Страница 63 от 145 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 3621

kef

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Дададададъааааа!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Напук на нещастните ми отнешения с нея...ми се случват постоянно някви яки нещица такива дребнички дето ми повдигат духа И си викам ''Басии ,колко малко му трябва на човек да се чувства яко.." Ама нали все искаме вечно да е споделено и се връщаме в джаза ..И времето е пълен шит баси..прибрах се подгизнал и по тъмно ...Чудя се от къде ли ще изкочи следващото малко нещо което да ми оправи настроението
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

дОбро утро, тоя форум що така умре бе : (
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

гост-11
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Добро утро и от мен!
    Явно и ти споделяш същото мнение:
    Цитирай Първоначално написано от гост-09 Виж мнението
    Тоя форум съвсем умря... :/ :/ :/
    Моите предположения са две:
    * dreamwalker изгони повечето интересни потребители на форума...
    * Спряха излъчването на сериала, проследяващ любовните драми между AnarchyBoy и Lilanda.

//забележка: това горното е изцяло в кръга на шегата (къде уместна, къде - не) и не отразява действителните причини довели до надгробната плоча на форума. (:
    Последно редактирано от гост-11 : 11-28-2015 на 07:58

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от гост-11 Виж мнението
    Npp все още не се е отказал.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на tochko
    Пффф супер умислено ми е днес за една женичка и какво да правя с нея, дали няма да се изложа и т.н. Все още не сме стопили ледовете и се виждаме бахти мизрното 2 пъти седмично Все още не губя кураж но не искам да и давам зор и да ме помисли за някакъв курвар. На всичкото отгоре днес ме чакат уроци и тренировка.

Мега фен Аватара на pandabear
    Съботно на лекции и упражнения до 7. Идеално просто. Ще отучвам аз заради безсмисленият 8-ми декември, който отдавна е изгубил замисъла си, тъй като за огромна част от елементарние хора е поредният ден да се натряскат, само че не в долнопробната дискотека в студентски, а в долнопробните хотелчета. Пфу, бе.

Супер фен Аватара на skate
    dafuq sq si otvorih ranicata i namerih pone 4-5 himikala det ne sa moi ;d blagodarq na kolegata,koito e reshil da se oturve ot himikalite si,ama sledvashtiq put kato shte hodq nqkude mejdu4asiqta shte si vzimam ranicata s men,che da ne namerq ne6to po nepriqtno ot himikali ;;d;d

гост-11
    Guest
    И в София заваля сняг! (:

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Толкова свикнах да съм сама, че се чувствам комфортно единствено в собствената си компания. И тази на бързите ми скиори и герои от книгите, разбира се. Стана ми кофти, че го отрязах за уикенда, но това е началото на СЕЗОНА, за бога! Искам да си гледам на спокойствие. Няяяяма такъв кеф. А утре е стартът и на биатлона.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Толкова много се надявам нещата да се подредят както ми се иска, би било толкова по-спокойно и ненастоварващо. Липсва ми ужасно много и то всеки божи ден, но знам че всичко е за добро
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Горното мнение така отговаря на моите чувства, че по тази тема няма да споделям днес.
    Иначе доста динамичен ден беше. Бях на рождения ден на братовчеда, малките куфяха в детския център, а ние заедно с една наборка опустошихме всичкото ядене, та даже и това на майките до нас. Излизах още два пъти следобеда с разни аверки, вечерта гледах Гришо, яко шоу направиха с брикета, за лека нощ се кефих на Кръстника. Този филм е вечен! ^_^ И някакъв идиот иска да излиза с мен и утре трябва да мисля как да го разкарам тактично, понеже не разбира какво значи "обвързан" :/ Много си се ядосвам понякога как не ми е удобно да бъда груба с хората, особено когато се налага. :/

гост-11
    Guest
    Денят почти се мина, а аз до този момент не съм свършил нищо от предвиденото за днес. :/
    Ставам от компа и ще се опитам да наваксам колкото мога.

Пожелайте ми успех!

Мега фен
    до този момент не съм свършил нищо от предвиденото за днес.
    Пожелайте ми успех!
    Ще миеш чинии, ще цепиш дърва и ще чистиш и искаш да ти пожелаят успех ?

гост-11
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ще миеш чинии, ще цепиш дърва и ще чистиш и искаш да ти пожелаят успех ?
    Не ве... трябва да преместя Витоша (планината) и вече да не е на юг от София, а на север от нея (че да брани софиянци от студения северен вятър), ама нещо изоставам с графика... :/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    M...., До гост 1000, ще ги докараш ли?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Добро утро и от мен!
    Явно и ти споделяш същото мнение:

Моите предположения са две:
    * Спряха излъчването на сериала, проследяващ любовните драми между AnarchyBoy и Lilanda.

//забележка: това горното е изцяло в кръга на шегата (къде уместна, къде - не) и не отразява действителните причини довели до надгробната плоча на форума. (:
    Защото повечето звезди се прместихме в чата на форума. Искате ли в него?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Уморено. Будна съм от 5 и 30, 6 без нещо за кафе с нашите, а съм заспала след 12. Цял ден болници, упражнения... Имам един протокол за писане и латински че изпита ми е близо. Сега ме боли глава като не знам кво. Гушка ми се, при това много.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Чувствам се прекрасно. Не физически, де, цял ден ме боли глава супер много. Обаче бях на латински и всеки път ми е много приятно и днес малко по малко започнах и да изпитвам удоволствие от превод (а не само от успеха, че съм успяла въобще да схвана смисъла ;д). Също така си преведох и домашното по гръцки, май е време като цяло да започна да си правя домашните, доста са полезни, а и съм схватлива, та не ми трябва много. И освен всичко друго се засякохме по стълбите и май в събота ще се видим или на свещоливница, или на кафе обсъждайки добролството :д
    Добре тръгва седмицата, точно както си планирах да е академична, че миналата мн парти ми дойде, даже май главата е пост ефект от това.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Защото повечето звезди се прместихме в чата на форума. Искате ли в него?
    Скромен

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Е ти чак сега ли разбираш, че съм форонна звиздъ...?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    след онзи нож в гърба който ми забиха в петък ''тия дето ми бяха като семейство'' не съм убил никой което е добре

важното е че всичко приключи добре за мен

понякога истината не боли тя просто те променя

чудя се къде да поизлея малко злоба утре
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    В много гнусна интрига се опитаха да ме вкарат, отвратена съм от общуването за някакво време.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове