.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Ако ми покажете един човек, който просперира, защото икономисва, а не защото инвестира...ще трябва да напишете нови учебници по икономика.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Френча Виж мнението
    Ако ми покажете един човек, който просперира, защото икономисва, а не защото инвестира...ще трябва да напишете нови учебници по икономика.
    Прахосниците също не просперират ! Вярно е, че пари се правят с инвестиране, но не може да се задържат и натрупат с прахосване! Прахосването унищожава парите, които биха могли да се инвестират или използват за постигането на по-голяма цел в бъдеще.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Прахосниците също не просперират ! Вярно е, че пари се правят с инвестиране, но не може да се задържат и натрупат с прахосване! Прахосването унищожава парите, които биха могли да се инвестират или използват за постигането на по-голяма цел в бъдеще.
    освен ако не ги блъсне кола
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    това исках да кажа и аз - икономисването на пари за купуването на парцалки, кола или подобни, не е икономисване, а прахосване, когато изкарваш 100 лв. и харчиш 100 лв. няма как да просперираш.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Френча Виж мнението
    това исках да кажа и аз - икономисването на пари за купуването на парцалки, кола или подобни, не е икономисване, а прахосване, когато изкарваш 100 лв. и харчиш 100 лв. няма как да просперираш.
    И това ако не е нашата стара dreamwalker...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си