.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 130

Тема: Форомна

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от M493 Виж мнението
    Ако тия бяха отишли с антуража си при джихадистите, дали щеше да се случи нещо по-различно?
    Момичето от Сливен също отиде с антураж, но това не попречи да я убият, а антуража да ранят.

И изобщо не е в това въпроса. Защо някой трябва да се среща с някой ако ще трябва да ходи с антураж. Оставяй боклуците да умират в самота.
    Бъди спокоен - никой нищо няма да ми направи, още по-малко пък да ме убие. И за антуража не се безпокой - бивш боксьор е и се чувствам много добре запазена в ръчучките му.
    Последно на 19ти ли ще е? И къде?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Бъди спокоен - никой нищо няма да ми направи, още по-малко пък да ме убие. И за антуража не се безпокой - бивш боксьор е и се чувствам много добре запазена в ръчучките му.
    Последно на 19ти ли ще е? И къде?
    Абе то и онзи не изглеждаше слаб, пък виж какво стана. И, вече казах, въпросът е защо трябва да "храниш" и какво ли очакваш да получиш от срещата си с един боклук, заради когото трябва да ходиш с антураж? А какво да кажат и другите, не всички от които имат надежден или ненадежден антураж? Както казах, това си е среща с джихадист - камикадзе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си