- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неиска да правим секс
Аз съм много сексапилна и всеки иска да прави секс с мен, но гаджето ми неще. Редовно се караме с него, защото аз си плащам сметката и обичам да му казвам, какво да прави. Той е възмутен от мен, но аз си плащам сметката и му казвам какво да прави, защото той трябва да е наясно, че жената а не мъжа командва. Имам и голямо самочувствие и никога непозволявам на мъжа да плати, защото той трябва да е наясно, че и аз имам пари и не съм някоя тъпачка, която се впечатлява от една сметка. Гаджето ми много рядко е в настроение и вика, че му развалям настроението с моето лидерство. Аз винаги ходя предизвикателно облечена а той неиска. Казва, че иска да се чувства мъж и че като го командвам не се чувства мъж. Не ми харесва това мъжа да иска винаги да ме командва. Да го зарязвам ли или да се мъча да го възбудя?
Много добре разсъждаваш обаче той може да е обратен щом да не иска да спи с теб
Ми как ще иска да спи с тебе ма.. То момчето се изплашило че ти искаш да си мъжа във вашата връзка.. Сигурно си мисли че ще му се явиш с някой пенис колан :д
Бил си ти… Тя няма сестра.
аха, обратното на хермафродит значи нямаш никакви полови органи, а горе си само с 1 цица и човка вместо уста
Аре пак, поредния трол ... Само така като се замисли човек, няма как да се случат тези неща ... спрете наркотиците !
Да ти имам и успялото семейство .... незнам ти къде си ги виждал такива, но такова едно няма ...
Вие добре ли сте, жената да води![]()
То ако е така аз ще заспа по време на секс...
До колкото до това "толкова красиво момиче" просто го накарай да те оправи на бързоПочни със една хубава свирка, но ако и това не иска, значи трябва да му провериш гащите за да си сигурна дали има к*р
![]()
![]()
НАМЕРИХ ГЛАВНАТА ПРИЧИНА >>> ПРОСТО СИ НЕГРАМОТНА И ГО Е СРАМ КЪВ ЕТИКЕТ ЩЕ МУ ЛЕПНАТ !
А замисли ли се, че може никой да не командва другия, когато има уважение няма командване оставяте партньора ви свободно да прави избор, а когато единия командва другия не го уважава, а го възприема като вещ или собственост, или като домашен любимец например! Може да си дадете съвети, да взимате дори заедно решения, но не да се командорите освен, ако пък това не ви харесва! Едно е да се доминира в секса и съвсем различно през цялото време, в което сте заедно!![]()