.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението
    Образованието ли... няма смисъл от него, почти. На колко места го искат вече... масово искат среднисти с по няколко езика и дават 500 лв заплата за това... смях тотален!
    Е, плс, точно ако например работиш в кол център с който и да е език, заплатите са доста над 500. 1200-1400-1600 + бонуси. Отделно си е подходящо за студенти, понеже хората предлагат и 4, и 6 часови смени, освен осмиците. Даже момчето може би именно нещо такова работи. Нацелих ли ;d?
    Образованието всъщност винаги има смисъл, стига да си адекватен и вярно да учиш както си трябва (и да си типа човек, на когото му се занимава, понеже има хора, които пак притежават завидно количество мозък, ама са далеч от идеята за уни), не да се образоваш нонстоп в дискотеките на Студентски .
    KumchoValcho, не знам и аз какво да ти кажа. От една страна ще е тъпо да зарежеш започнатото и вероятно поне донякъде ще изпитваш вина, от друга не ми изглежда мн о'к и да си прекарваш времето в безкрайно чакане на завършването в среда, която толкова пък не ти пасва. Според мен ако се чувстваш идиотски точно в този уни, ако колегите, които са ти сносна конкуренция, са скандално малко и ако наистина липсва усещането, че ти преподават качествено - махни се още на момента и си търси щастието другаде. В случай, че все пак мислиш, че София има какво да ти даде - стой си засега. После винаги можеш да грабнеш куфарите, ако още искаш. Всъщност... не го мисли толкова и не си повтаряй "Объркан съм, объркан съм" . Трудно ще оплетеш нещо кой знае какво.
    Последно редактирано от paradosou : 12-11-2015 на 19:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си