.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дали вече има смисъл ?

Здравейте ! Моят проблем е, че вече не мога да разбера човека до себе си . Причината е ,че в началото, когато се запознахме всичко беше перфектно, отначало му се дърпах, но той доста настояваше да бъдем заедно и аз реших да си дадем шанс. След около 2 месеца щастливи взаимоотношения той ми заяви,че има нужда да остане сам. Бях шокирана, наранена до някаква степен. Опитах се да говоря с него, но без резултат. След няколко дни ми се обади (почерпен) и ме помоли да отида при него и аз го направих, като си мислех, че съжалява и си е променил решението. Така продължи цялото лято . Почти не си комуникирахме, виждахме се само, когато той ме потърси или има нужда от мен .
    На скоро започна да изпада в трудно положение (с парите) и ме молеше за помощ. Аз естествено му казах, че винаги може да разчита на мен за каквото и да било, той ми благодари за всичко, каза,че съжалява и че ме обича, но просто му трябва повече време .
    Преди няколко дни отново спря да ми отговаря и заяви, че този път трябва да приключим завинаги или щял да ме завлече с много големи проблеми ! Това до някаква степен ме притеснява не знам дали не се е забъркал в наистина големи проблеми, аз искам да му помогна, но той не ми позволява . Винаги е казвал, че аз не го заслужавам, което много ме дразни, защото го обичам и знам, че е прекрасен човек.
    Въпросът ми е дали още има смисъл да се боря за този човек или на него наистина му харесва да е сам , защото вече се изморих и не знам какво да си мисля ! Благодаря ви, ще се радвам да чуя мнения .

Остави го да бъде сам, не му се обаждай, прави се, че не се интересуваш от него, ако те потърси и знае тогава к'во иска, има надежда.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма смисъл. Дори те потърси пак, не му се връзвай. Пак ще стане същата история. Хората не се променят!

Това е поне третият път в който той решава, че трябва да се разделим, не дава обяснения, аз му изливам всичките си чувства как съм си мислела , че ме обича, че искам да сме заедно и т.н, а неговият отговор винаги е Спри ! или Край ! сега беше Сбогом завинаги ! И след максимум 10 дни отново все едно нищо не се е случило, сигурна съм, че и сега пак ще е така. Имам чувството, че реагира толкова спонтанно и не знае какво говори след това съжалява и ... какво до кога така ?! Изглежда аз трябва да сложа край на този кръговрат !

Голям фен Аватара на lunacy
    *или щял да ме завлече с много големи проблеми*

махай се от тоя
    лел

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от TTanity Виж мнението
    защото го обичам и знам, че е прекрасен човек.
    Кое от двете?

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    пича търси само от къде да вземе $ , оставяй го,такива боллл , идиоти.

Супер фен
    тоя та използва много яко.. прекъсвай всякакъв контакт с него, не си стъпвай на главата като му ходиш подир гъза, я

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен само те използва не се занимавай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си