.
Отговор в тема
Страница 88 от 105 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 2622
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    на границата с близнаци съм, затова утре ще съм в друго настроение, дано е по- добро
    Нимоа!
    Ти си от стабилните, някои през час си сменят настроенията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Всъщност е обратното.
    Обратното е много ниска

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    преди имах гадже близнаци

какво да кажа

малиииии
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Обратното е много ниска
    Върни се назад, прочети си коментара.

И помисли върху него.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Придържайте се към темата, тя е за всички зодии. Ще хванете рак на ставите от тоя повтарящ се sequence само на 3 букви, тогава няма да ги повтаряте вече.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Върни се и си прочети коментара.
    И ти не си много висока
    Значи си малко ниска.
    Не исках да съм груб, за това ти го спестих.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Значи си малко ниска.
    Не исках да съм груб, за това ти го спестих.
    Все едно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    искам ви ниски
    скорпионът е тук

Супер фен Аватара на Deadlock
    отстъпвам назад

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Давам един ъп, за да продължа още живота на тази хубава и иначе по начало доста стара темичка.
    Тя си е направо историческа и е надживяла доста потребители тук...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Много приятна темичка, наистина. Винаги зодиите са ми били много интересни. ^_^
    Може и да съм казвала по-назад, не помня вече. Близнакорак съм, най-шибаната зодия може би. Познавам доста рачета и се различавам по характер коренно от всичките. Естествено, всеки човек е строго индивидуален, но всеки знак си има характерни черти, които са общовалидни. Та от общовалидните за раците повечето съм ги пропуснала. И за съвместимостта всичко е относително, зодиите, с които според звездите трябва да се бия буквално, са ми приятели. Иначе пише също, че рак и телец е неочаквано добра комбинация за връзка. Това вече си е така, най-хармоничната ми връзка е с представител на тази зодия, имам и много приятели телци, които са абсолютни пичове. ^_^

Мега фен Аватара на LoadRunner
    най-мразя раци
    приказката за неродения петко за тях са я писали

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Това със зодиите не е библейско. Не е и вярно.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това със зодиите не е библейско. Не е и вярно.
    Как не?! Овните са дъ бест ъф дъ бест.

очевидно съм се разписвала в тази тема, но все пак.. РИБИ.

най-добрият experience съм имала с риби.. ах.

но искам да пробвам и телец
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Козирог са ми най - омразната зодия, нищо, че един козирог се опитваше да ме убеди, че декемврийските били 'някви гадни', а януарските нормални
    Овни и телци са мои хора, това е.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Козирозите са най-най-най-големите непукисти, също са и доста упорити, опитват се да си налагат мнението и като типични кози (с най-топли чувства ги наричам така, уважавам всички животни, даващи мляко <3) до последно държат на своето... И докато искам да трясна с нещо гадния козирог в главата, понеже проявява несериозност и ме вбесява, че не му пука и не взима отношение по проблема, винаги му се възхищавам тайно точно заради този талант да игнорира нещата, които не хо касаят...

Понеже ми се пише за зодии, малко споделяне

Отношенията ми с козирози са травмиращи, като почнем от детството до ден-днешен.
    Осъзнавам добрите им качества, но емоционално ми е трудно да се свържа с тях. Те ме смятат за лигава, аз ги смятам за студени и твърде логични.
    Явно при мен от многото вода (твърде много точки в рак) се получава така, че опозицията и квадрата не работят добре за мен, т.е. овен, козирог и везни не е добре.. Въпреки че везните са лесни де.. Умират за ласкателства, държат да се харесват, но засега никога не са ми били интересни, така или иначе.

При мен действително отношения на ниво тригон и секстил са най-благоприятни, сиреч други водни зодии, + телец и дева.
    Но прехвалените скорпиони са ми.. Блякс.. Действително много секси мъже, но са твърде потайни, често имат двойни стандарти - ти да им изпееш душата си, те да не ти кажат нищо за себе си.., или - ужасно високи критерии за жените, с които излизат, а те самите не са нищо особено. Не ти гласуват доверие, но от теб изискват пълно такова. Понякога искат да те унижават просто ей така, да видят докъде може да изтърпиш. Еми брат, не искам любовта ти, колкото и да е дълбока, ако ще си играем постоянно игрички, ще ми подкопаваш самочувствието и генерално ще ми разстройваш нервите. Освен това и аз имам някои скорпионски влияния и знам за каква дълбока несигурност иде реч под тежкия екстериор. Ама нямам нужда от друг толкова нестабилен и манипулативен човек до мен, достатъчна съм си
    Точно затова харесвам Рибите, те доста бързо изразяват любовта си, смело, рицарско. Честни са, наивни до "глупост", защото смятат че светът е добър като самите тях, добронамерени и много чисти хора. Познавам и риби-боклуци, ала не са много.
    Последно редактирано от jghgh : 12-12-2015 на 18:45

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    очевидно съм се разписвала в тази тема, но все пак.. РИБИ.

най-добрият experience съм имала с риби.. ах.

но искам да пробвам и телец
    Ако ти се прииска да пробваш отново с риба, да знаеш, че не бих ти отказал.

Град
    Sofia
    Нека, направя и аз една разбивка на тези, от които имам опит/впечатления, че преди май съм писала спорадични коментари в темата. За мъже везни, стрелец и близнаци нямам по- задълбочени наблюдения.
    Рибите, те доста бързо изразяват любовта си, смело, рицарско.
    - Бързо и смело изразяват любовта си??! :д Имам чувстово, че рибите са по- бавни и от нас : )
    Иначе са хубави хора, разбирам се от раз с тях, но досега не съм ги виждала романтично, жалко.
    -Овните са ми прекалено пришпорващи, другото, което на хартия уж би трябвало да ме дразни в тях, като че ли не ми е проблем. Даже харесвам огънчето в тях, а пословичният им инат даже ме забавлява.
    -За девите и скорпионите имам едно на ум. И двата вида са доста обсебващи и се плаша, че твърде лесно бих тръгнала по нанадолнището с/заради тях
    -Телците на прима виста ме привличат доста, но след малко повече комуникация започва да избива егоизмът им, както и други качества, които не са ми присъщи и ме дистанцират от човека. И непрестанно трябва да ги обикаляш като спътник, за да не се чувстват пренебрегнати или малоценни.Мнооого меркантилни, черта, която винаги ме е отблъсквала ужасно.
    - лъвовете са женкари при това големи и мнооого шикалкавят, това не го виждам като мъж на място
    - козирозите са стабилни, но само в определени условия, не им е константно състояние това, трябва да налучкваш коя комбинация е печелившата и са ми прекалено директни, няма игра, няма малко забуленост, само комплименти, в повечето случаи празни
    - водолеите- прекалено големи кариеристи, склонни да пренебрегват близките си в името на работата си и страничните си хобита и ангажименти, нямат достатъчно характер и присъственост, ако мога така да го кажа, които да ме завладеят
    - за раците съм чела, че са зодия с "женско начало" и май има нещо такова, респективно в дългосрочен план от мъж ми идва малко прекалено подобно поведение и съжителството и то откъм начин на изразяване, същността я хващат

nice, трябва ми 13-тата зодия ;D
    Последно редактирано от therichbitch : 12-13-2015 на 09:40

Така е, бавни са, ама аз лично усещам любовта им, дори когато я крият, а после направо изригват... Големи са романтици, обожавам ги <3
    //прегледах си и другите включвания в темата, изглежда на 3х съм се повтаряла за тях, хахах

Аз днес като типичен рак с ново променено мнение, искам да се допълня, че земният елемент (вкл. козирога, който по принцип не харесвам) буди у мен голям респект колко надеждни хора, колко търпеливи.. Аз ако можех да избирам, нямаше да се раждам водна зодия, ебати ужаса е това и за мен, и за околните. Като си правя разбор на приятелствата, момиче телец изключително много ме е търпяло и е било толерантно към мен като приятелка, както и виждам, че един козирог ако иска, може да изтърпи какво ли не, ако прецени, че си заслужава. В тоя ред на мисли, просто са доста лоялни и исках да отбележа. При водните има много страст, но не винаги нещата са трайни... Твърде много мелодрама и вода подбива и най-стабилната основа... Вече оплюх скорпионите Разрушителни са, да. За девата нямам такива наблюдения. Но са големи сноби в голяма част от случаите и безмилостни критикари. А аз не обичам критиката, сама се критикувам достатъчно, не ми трябва още.
    За собствената си зодия съм се изказвала неколкократно, не я харесвам особено, вреди на самите представители, вечно недоразбрана, често е "жертва", май само рибите ни разбират добре и са подобни на нас. Но пък е яко, че като се усетим, може да сме лидери заради кардиналното начало.

Малко смях:
    Най-гадната зодия за мъж
    Последно редактирано от jghgh : 12-13-2015 на 10:52

Град
    Sofia
    За девата нямам такива наблюдения. Но са големи сноби в голяма част от случаите и безмилостни критикари. А аз не обичам критиката, сама се критикувам достатъчно, не ми трябва още.
    Даа, критикари са, но ми подкосяват краката с безпардоността си, която следват и в принципите си.
    Блаб беше ми казала, че ти ще ми гледаш :P Мисля, че имам силно присъствие на другите елементи по картата и искам 'оторизирано лице' да ми го потвърди
    Последно редактирано от therichbitch : 12-13-2015 на 11:40

Мега фен Аватара на Lilanda
    Искам някой да каже по-подробно мнението си за близнаците. После ще пиша и аз за тях, че в момента си имам работа с такъв, плюс това и най-добрата ми приятелка е близнак.

Колкото до козирозите - самата аз съм козирог и за непукизма бих казала, че го показваме само външно. Дори при по-близките почти изобщо не е изразен. Да не говорим, че много лесно допускам(е) хора близо до себе си и съответно непукистичното държание почти липсва в голяма част от времето. :Д Вече ако си си го заслужил, напълно нормално. За ината съм на 100, даже на 1000000000000% съгласна. Единственото по-инато от козирог е телец. :Д За дирекността също, но понякога ни играе много лоша шега.

Кити, можеш ли да поясниш какво значи 'близнакорак'? Близнак с асцендент рак ли? :Д

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ся като се замисля, нямала съм две гаджета от една и съща зодия, нямам смелостта да говоря общо като вас
    Ина, не така.. :д Говорих за 9 зодии, ама .. нали
    Уточних, че става дума И за по- преки наблюдения, не само за връзки. : )

Обселвам ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си