.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от starburst Виж мнението
    EDINSTVENOTO KOETO MIRISHE TUKA E SNIMKITE KOITO POSTVASH OSHTE KATO VIDQ I MI E QSNO ZA KAKVA SMRAD STAVA VUPROS
    LEKA VE4ER I USPEH
    KAJI GO DO LICETO MI V REALNOTO JIVOT NE NA LINIQ I VIJ KAKVO STAVA SIN NA JENSKO KU4E 6TE TE PRATQ ON THE DEVILS I SHTE QDESH 4ORBATA MOM4E MLADO

Супер фен Аватара на starburst
    Цитирай Първоначално написано от to6o_semeto Виж мнението
    KAJI GO DO LICETO MI V REALNOTO JIVOT NE NA LINIQ I VIJ KAKVO STAVA SIN NA JENSKO KU4E 6TE TE PRATQ ON THE DEVILS I SHTE QDESH 4ORBATA MOM4E MLADO
    AMI DOBRE TOGAVA SHTE TI GO KAJA DO LICETO SAMO KAJI KUDE I KOGA I DALI DA DONESA I NESHTO ZA QDENE

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Цитирай Първоначално написано от starburst Виж мнението
    AMI DOBRE TOGAVA SHTE TI GO KAJA DO LICETO SAMO KAJI KUDE I KOGA I DALI DA DONESA I NESHTO ZA QDENE
    STUDENT CITY BLOCK 55 ZNAESH KUDE DA ME NAMERISH VZEMI HLQB I MRUVKA AZ ISKAM PILESHKO FILE SUS SALATA DOMATI I KRASTAVICI I VARENI KARTOFI S LUK ZA GARNITURA 4EREN HLQB AKO IMA, AKO NQMA BQL AMA NQMA DA GO DOQM CELIQ
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Супер фен Аватара на starburst
    Цитирай Първоначално написано от Blockhead Виж мнението
    STUDENT CITY BLOCK 55 ZNAESH KUDE DA ME NAMERISH VZEMI HLQB I MRUVKA AZ ISKAM PILESHKO FILE SUS SALATA DOMATI I KRASTAVICI I VARENI KARTOFI S LUK ZA GARNITURA 4EREN HLQB AKO IMA, AKO NQMA BQL AMA NQMA DA GO DOQM CELIQ
    KAV SI TI WE RAKEL GOVORIH S DRUG CHOVEK DO PREDI MALKO
    MRUSNI IZMAMNICI EI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си