.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението

МОМИЧЕ търся, по възможност с всички крайници...

Не съм в ситуация че да имам и претенции, и като не е толкова трудо на намеря 'некое лапе' просто ми кажи как. Като бях по малък, да заседявах се в нас и по залите за тренировки, но през последните години излизам навън доста, проблемът е че не съм в ситуации с момичета.

Това, че излизам с аверите не значи, че ще срещна някоя или някоя просто ще дойде до мен да ме заговори, ако работеше така, досега се е случило много пъти.

И очакваш да направя някакъв фокус лии ??
    Как да ти помогна незнам - предавам се

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    И очакваш да направя някакъв фокус лии ??
    Как да ти помогна незнам - предавам се
    Кажи ми какво да правя за да съм в ситуации с момичета/къде мога да срещам момичета. Как по дяволите хората си намират гадже, не идва от никъде...

Кажи ми какво да правя за да съм в ситуации с момичета/къде мога да срещам момичета. Как по дяволите хората си намират гадже, не идва от никъде...
    Хората са измислили дискотеките,кафетата и тем подобни други места точно на такива места повечето хора се запознават.Аз например моето момче го намерих най-случайно в един сайт и вече 4 години си живеем заедно.Такава една чудна и толкова хубава бъркотия е животът!

Хората са измислили дискотеките,кафетата и тем подобни други места точно на такива места повечето хора се запознават.Аз например моето момче го намерих най-случайно в един сайт и вече 4 години си живеем заедно.Такава една чудна и толкова хубава бъркотия е животът!
    По дискотеки не ходя, в кафетата?! това какво ми помага, аз си сядам с моите хора и си говориме и това е.

По дискотеки не ходя, в кафетата?! това какво ми помага, аз си сядам с моите хора и си говориме и това е.
    Не знам изобщо на теб какво може да ти помогне.Нямам идея

Не знам изобщо на теб какво може да ти помогне.Нямам идея
    Нормалните хора как се запознават с момичета? Имам много приятели, но всичките са момчета, нямам абсолютно никакъв проблем да намирам нови приятели чрез хобитата и заниманията ми, но за съжеление всичките са момчета.

Нормалните хора как се запознават с момичета? Имам много приятели, но всичките са момчета, нямам абсолютно никакъв проблем да намирам нови приятели чрез хобитата и заниманията ми, но за съжеление всичките са момчета.
    Еми добавяй си в фб-то например момичета пишете си и след известно време предложи да се срещнете то така се почва.Аз съм момиче и имам съвсем друго мислене от мъжкото.Въпреки,че за да излезе момиче с дадено момче трябва да си и приятен,да има някакви симпатий ддз..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си