Първоначално написано от inewton Повярвай, за дегенерари и содомити като него няма. Вчера искаше анален секс да ми праща. Видях аз, но все пак може да има надежда за него.
Първоначално написано от Indistinct Видях аз, но все пак може да има надежда за него. Промених си мнението.
Първоначално написано от Indistinct Промених си мнението. Знаеш, че inewton винаги е прав и пак спориш…
Първоначално написано от inewton Знаеш, че inewton винаги е прав и пак спориш… Иначе не е интересно. И все пак, за едно нещо не си прав.
Първоначално написано от Indistinct И все пак, за едно нещо не си прав. За кое?
Да, гейтак си нали аз те направих... Първоначално написано от Indistinct Иначе не е интересно. И все пак, за едно нещо не си прав. Той а нищо не е прав защото не знае на коя планета се намира и що пуснах аз тая тема вече не знам грешка направим грешка...
Първоначално написано от AmxModx Да, гейтак си нали аз те направих... Той а нищо не е прав защото не знае на коя планета се намира и що пуснах аз тая тема вече не знам грешка направим грешка... Досега е бил прав за всичко освен едно нещо и това не си ти. Да наистина, защо пусна тази тема?
Първоначално написано от Indistinct Досега е бил прав за всичко освен едно нещо и това не си ти. Да наистина, защо пусна тази тема? Ахаа, за онова ли? Нали ти казах. Там времето ще покаже.
Първоначално написано от AmxModx Да, гейтак си нали аз те направих... Хехехе, Ти нищо не можеш да правиш. Само теб могат да те порят отзад, доколкото виждам.
Правила