.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Дайте ми съвет

Здравейте,
    За празниците ми предстои пътуване ще ходя при родителите си и ще постоя сигурно 1 седмица това което ме тревожи е,че мини пинчера мога да си го взема с мен навсякъде дори в автобусите и влаковете не е проблем,но имам друго куче което е порода Дого Аржентино то е голямо и никой няма да я пусне в автобус или каквото и да е било превозно средство,а автомобил нямаме,но дори и да имахме родителите ми няма как да ми дадат тяхното мнение е,че голямо куче в апартамент не става не ги разбирам честно казано за няколко дни какъв е проблема при условие,че има хора които гледат големи кучета точно в апартаменти,но както и да е!
    Проблема е,че аз си я гледам вкъщи свикнала е така и сега изведнъж вързана отвън си мисля,че ще е голям стрес за нея.
    Другото което е тя се храни по час 3 пъти дневно има човек който ще идва да я храни,но ще и развали режима ще я храни само сутрин и вечер и то с хляб..
    Какво мога да направя за да не и е толкова гадно без нас имате ли някакви съвети към мен?
    Когато си я взимах знаех,че някой ден ще го имам този проблем когато се наложи да пътувам за някъде,но сега когато настъпи този момент и незнам какво да правя вътре неможе да стои защото няма кой да и отваря вратата да излезе и да си свърши нуждите просто единственния начин е да е навън.А и на мен ще ми е кофти без нея,но нямам избор...
    Какво мислите?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    има препарати на билкова основа които успокояват психиката

при отсъствие на стопани вършат работа животинката приема стреса леко

аз прилагам калмвет все едно пие чай нищо повече но действа

иди в някоя вет клиника и питай за подобни препарати
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Благодаря.

https://www.facebook.com/permalink.p...72088802822237 За това ли става въпрос?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз не бих я оставила. Но това е личен избор, разбира се.

Влаковете превозват домашни любимци в отделен вагон на влака. Изискванията са да са с наморник, свидетелство и заплатен 1/2 билет.
    Темата с родителите няма да я коментирам.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Аз не бих я оставила. Но това е личен избор, разбира се.

Влаковете превозват домашни любимци в отделен вагон на влака. Изискванията са да са с наморник, свидетелство и заплатен 1/2 билет.
    Темата с родителите няма да я коментирам.
    Ами да и аз не искам да я оставям,но ако можеше щях да я взимам навсякъде с мен.
    Обожавам я просто и искам във всеки момент да си е до мен за мен тя е повече от куче обичам си я като мое дете направо ;д ,но родителите ми мислят по друг начин те са друго поколение и имат различни разбирания от нас младите.Няма как и да не отида при нашите понеже това са празници трябва да се съберем цялото семейство,немога да им кажа еми ще ме прощавате ама няма да дойда.. нали някакси не върви, понеже от доста време знаят,че ще ходя не е от сега,че да кажа,че имам други планове и т.н..
    Много кофти ситуация..Дори да предположим,че ще стане с влака нашите просто като не разрешават да я взимам кво да правя.. то е ясно,че ако си я взема няма да я остаят и навънка щото ако кажат така и аз отивам с нея навън,но просто тъпо ще се получи.Предупредили са ме ,че не приемат голямо куче в апартамента и аз да я взема...
    А иначе ако можеше да я взема нашите щяха да се убедят,че тя никакви проблеми няма да създаде,възпитала съм я много добре не прави бели,само иска извеждане нищо друго.То дори и немога да разбера какъв им е проблема..
    Последно редактирано от Schweeps : 12-16-2015 на 12:19

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Ами да и аз не искам да я оставям,но ако можеше щях да я взимам навсякъде с мен.
    Обожавам я просто и искам във всеки момент да си е до мен за мен тя е повече от куче обичам си я като мое дете направо ;д ,но родителите ми мислят по друг начин те са друго поколение и имат различни разбирания от нас младите.Няма как и да не отида при нашите понеже това са празници трябва да се съберем цялото семейство,немога да им кажа еми ще ме прощавате ама няма да дойда.. нали някакси не върви, понеже от доста време знаят,че ще ходя не е от сега,че да кажа,че имам други планове и т.н..
    Много кофти ситуация..Дори да предположим,че ще стане с влака нашите просто като не разрешават да я взимам кво да правя.. то е ясно,че ако си я взема няма да я остаят и навънка щото ако кажат така и аз отивам с нея навън,но просто тъпо ще се получи.Предупредили са ме ,че не приемат голямо куче в апартамента и аз да я взема...
    А иначе ако можеше да я взема нашите щяха да се убедят,че тя никакви проблеми няма да създаде,възпитала съм я много добре не прави бели,само иска извеждане нищо друго.То дори и немога да разбера какъв им е проблема..
    Ще те изгонят на връх празниците, защото си я взела с теб, ли?

Ще те изгонят на връх празниците, защото си я взела с теб, ли?
    Не вярвам, но все пак ще се получи кофти.Не сме се виждали от 6 месеца и сега изведнъж да направя такова нещо.В момента разсъждавам от тяхна гледна точка,а от моя ще е супер да съм си с нея. ;х
    Майка ми до ден днешен още ме пита защо ми е било това голямо куче и се караме по тази тема,но
    просто от малка исках голямо куче,а сега си имам и то породата която исках направо е като сбъдната мечта.
    Иначе майка ми също обича животните,но не приема куче в апартамент поне не голямо с пинчера живяхме 2 години там и нямаше проблеми.

Мисля си да отида само за 2-3 дни.. защото на нова година е ъбсурдно да я оставя сама. Тя когато чуе пиратки и откача а ако е сама още по-зле.Защото явно ги приема като заплаха и започва да лае и да търси от къде се чува.. знам ли я дали няма да се отвърже и да излезе от някъде просто всичко може да се случи и това ме притеснява адски много.Тя си пази територията и е възможно всичко.

Не вярвам, но все пак ще се получи кофти.Не сме се виждали от 6 месеца и сега изведнъж да направя такова нещо.В момента разсъждавам от тяхна гледна точка,а от моя ще е супер да съм си с нея. ;х
    Майка ми до ден днешен още ме пита защо ми е било това голямо куче и се караме по тази тема,но
    просто от малка исках голямо куче,а сега си имам и то породата която исках направо е като сбъдната мечта.
    Иначе майка ми също обича животните,но не приема куче в апартамент поне не голямо с пинчера живяхме 2 години там и нямаше проблеми.
    Всичко е до гледни точки. Коя от двете страни ще направи компромиса. Дали детето, заради мама и тати. Или мама и тати, заради детето. И в двата случая е кофти, според мен. Но ти си добра, казано не в лошия смисъл.

Всичко е до гледни точки. Коя от двете страни ще направи компромиса. Дали детето, заради мама и тати. Или мама и тати, заради детето. И в двата случая е кофти, според мен. Но ти си добра, казано не в лошия смисъл.
    Да така е,но като гледам май няма да е от тяхна страна компромиса.Благодаря ти,че мислиш така най-накрая един човек в този форум да разбере,че съм едно чувствително момиче представител на зодия рак :д тя самата зодия говори много сама по себе си.Ние рачетата сме хора на чувствата. ;д
    Последно редактирано от Schweeps : 12-16-2015 на 12:46

Да така е,но като гледам май няма да е от тяхна страна компромиса.Благодаря ти,че мислиш така най-накрая един човек в този форум да разбере,че съм едно чувствително момиче представител на зодия рак :д тя самата зодия говори много сама по себе си.Ние рачетата сме хора на чувствата. ;д
    Аз не вярвам в зодии. Но съдейки по днешната младеж, дано оценят компромиса от твоя страна.

Аз не вярвам в зодии. Но съдейки по днешната младеж, дано оценят компромиса от твоя страна.
    Е аз съм от вярващите.Благодаря ти още веднъж.. защото с риск да прозвуча на човек с голямо самочувствие ще кажа,че знам,че съм адски добър човек и понякога съжалявам,че съм такава понеже повечето хора не оценят това и тези които не ме познават бързат да ми слагат етикет който няма нищо общо с мен.И знаеш ли защо вярвам в зодиите защото например когато чета моята абсолютно всичко е вярно за мен.Всеки сам решава на какво да вярва и на какво не.
    А относно нашите знам,че ме обичат,но те са слепи за хубавите неща виждали са винаги лошите.
    Добрите неща които правя или се случват ги мислят за даденост..

И дори според мен това за тях не е компромис понеже аз съм си взела кучето и сега да си поемам последствията и те не разбират колко много си я обичам,как ще ми е тъжно да трябва да се веселя, а аз ще си мисля как тя стои самичка,но както и да е тук вече се отваря друга тема.

Е аз съм от вярващите.Благодаря ти още веднъж.. защото с риск да прозвуча на човек с голямо самочувствие ще кажа,че знам,че съм адски добър човек и понякога съжалявам,че съм такава понеже повечето хора не оценят това и тези които не ме познават бързат да ми слагат етикет който няма нищо общо с мен.И знаеш ли защо вярвам в зодиите защото например когато чета моята абсолютно всичко е вярно за мен.Всеки сам решава на какво да вярва и на какво не.
    А относно нашите знам,че ме обичат,но те са слепи за хубавите неща виждали са винаги лошите.
    Добрите неща които правя или се случват ги мислят за даденост..
    Няма за какво да ми благодариш. Късмет.

Няма за какво да ми благодариш. Късмет.
    Е как да няма,има разбира се.Дори незнаех за това,че става и с влак.
    Остава само да се опитам още веднъж да поговоря с наще,нямам големи надежди,но не пречи да опитам.

Е как да няма,има разбира се.Дори незнаех за това,че става и с влак.
    Остава само да се опитам още веднъж да поговоря с наще,нямам големи надежди,но не пречи да опитам.
    Стискам палци.

Мерси

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма нищо да и стане просто може малко да се уплаши в началото ама спокойно трябва да свиква

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    С тази цел са направени т.н. "хотел за домашни любимци"...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    С тази цел са направени т.н. "хотел за домашни любимци"...
    Да обаче наблизо няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си