.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не ми стана ясно за имиджа? Като работиш сериозна работа с интелигентен персонал, няма да се занимаваш с простаци до голяма степен. Тея обсъждания за личния живот на хората съществува в много по висока степен в ниската работна класа хора.
    Глупости са вашите изгъзици, незрели. Колкото и да се жалвате вие не сте малцина подобни случаи, за да се изкарвате неразбрани и онеправдани.
    Как очакваш да разбереш някои като не можеш да се поставиш в ситуацията му?

И просто никой не уважата девствен мъж, така както никой не уважата една курва. Вече обясних защо.

@haritov - за прокурор е от 13 и надолу, на никой няма да му мигне окото ако движа с някоя на 16, особено в България.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Как очакваш да разбереш някои като не можеш да се поставиш в ситуацията му?

И просто никой не уважата девствен мъж, така както никой не уважата една курва. Вече обясних защо.

@haritov - за прокурор е от 13 и надолу, на никой няма да му мигне окото ако движа с някоя на 16, особено в България.
    от 13 надолу си подсъдим за педофилия нагоре си подсъдим за секс с непълнолетна

и си хвани гадже дето няма да се чуди къде я сърби

но все пак ти ще си патиш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си