.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    не те ли беше срам да се запознаеш с някой по сайт та зад профила оже да е и inewton аз ако съм ще съм ужасен предпочитам omegle
    Ако е inewton- добре (въпреки, че inewton не посещава такива сайтове). Лошото е ако си ти.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ако е inewton- добре (въпреки, че inewton не посещава такива сайтове). Лошото е ако си ти.
    Само като си помисля за теб ролучавам кръвоизливи и защо не ми отговори на ЛС-то което ти пратих снощи

Град
    Sedes Sancti Petri
    Само като си помисля за теб ролучавам кръвоизливи и защо не ми отговори на ЛС-то което ти пратих снощи
    С inewton могат да кореспондират само хора над дадено духовно и интелектуално ниво. Ти не си сред тях.

Град
    Neverland
    Ти не си сред тях.
    За това съм от преуспяла фамилия

Град
    Sedes Sancti Petri
    Дано да е така. Защото ако и пари нямаш, абсолютно нищо няма да стане от теб.

Град
    Neverland
    Дано да е така. Защото ако и пари нямаш, абсолютно нищо няма да стане от теб.
    говори си, и както казах снощи вече ще имаш пълен игнор от мен и ще останеш съвсем сам ти и Иеромонах кичка (кирил) аре чао

Град
    Sedes Sancti Petri
    говори си, и както казах снощи вече ще имаш пълен игнор от мен и ще останеш съвсем сам ти и Иеромонах кичка (кирил) аре чао
    Хехе само ти си ми. Моля те, Amx, не искам да остана сам!
    Най- после! От кога чакам момента, в който ще спреш да ме занимаваш с глупостите ти. Хайде, приятно съществуване и дано повече не се срещаме!

Кое му е успялото на фамилията? Че имате многууу пари ли? Това ли е смисълът на живота?

Обратно беднотията не води до нищо хубаво и ако някоя жена твърди обратното в името на морал, то тя лъже. Като кон с капаци.

Но друго си е, ако човекът има качества и нюх да излезе от тази нещастна ситуация. Да добавим, че и всеки е свикнал на определен стандарт. Някои хора на село и с 500 лв може да са щастливи, да живеят един вид извън системата (от части), дори като комуни и племена, НО това не е беднотия вече. Беднотия е когато ти живееш сред развито общество, мъчейки се да се задоволяваш с примитивните му средства и страдайки от елементарни пособия и ни можещ да осигори на децата нормална среда за развитие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си