seksualni zaka4ki s ostroumie, trqq da si prqm prosto otnosno twa, deto jelae6, ot izkustweni razgowori nikoi nqma nujda
Първоначално написано от espadrilnika seksualni zaka4ki s ostroumie, trqq da si prqm prosto otnosno twa, deto jelae6, ot izkustweni razgowori nikoi nqma nujda Мислиш ли че бих действал ? осебон с хора от такъв странен форум ?
Първоначално написано от AmxModx Мислиш ли че бих действал ? осебон с хора от такъв странен форум ? pi6e6 s pi6ka dokato lyska6 nali
Първоначално написано от espadrilnika pi6e6 s pi6ka dokato lyska6 nali какво правя си е лично моя работа и ако нещо те засяго по- добре ела и ми го кажи в очите... капиш ? или нет ?
Първоначално написано от AmxModx какво правя си е лично моя работа и ако нещо те засяго по- добре ела и ми го кажи в очите... капиш ? или нет ? ama ti 6te se opita6 da me napliue6 s pitona si ako doida...
Първоначално написано от espadrilnika ama ti 6te se opita6 da me napliue6 s pitona si ako doida... Единственото което ще стане е следното: 1 ще доидеш 2 ще ме убиждаш 3 ще ми кипне и ще ми облищеш шамара след което кръгом и тва е
Първоначално написано от AmxModx Единственото което ще стане е следното: 1 ще доидеш 2 ще ме убиждаш 3 ще ми кипне и ще ми облищеш шамара след което кръгом и тва е ako nqma da se ebem, nqma da idwam...
Правила