.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Повредена лична карта

Повредата е тази,че кучето ми я наръбало и в момента е на дупки.Нямаше ме в къщи бях си оставила портфейла в коридора на тоалетката и от бързане съм го забравила да го взема,и явно кучето се е изправило на 2 лапи взело ми е портфейла и е извадило личната ми карта и поразията е на лице,но поне парите не са барнати това е доброто в случая ;д сега трябва точно на празниците да се занимавам с личната ми карта,а немога да я подменя от другаде само от Бургас защото там ми е постоянния адрес макар,че вече не живея там.Баща ми е бивш полицай,но е граничен и не знам дали разбира много за личните карти говорихме по телефона и ми даде един сайт в който пишеше,че глобата варира от 30-200лв. Има ли вариант да се избегне глоба или няма оттърване? Смешно ми е как ще напиша при обяснението каква е повредата,че кучето я е наръбало просто незнам,но ще ми е за урок да внимавам повече.
    И ви моля за сериозни коментари!
    Последно редактирано от Schweeps : 12-20-2015 на 10:27

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Да, от подобен сайт намерих каква е глобата.Но има ли как да се избегне все пак това ме интересува?

Супер фен Аватара на nexttt
    Да избегнеш глоба,едва ли. Знам обаче,че ако кажеш,че е открадната глобата е минимална.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Да, от подобен сайт намерих каква е глобата.Но има ли как да се избегне все пак това ме интересува?
    Ако имаше начин да се избегне глоба то тогава глобата нямаше да я има защото всички ще я избегват... Няма начин :{

Ако имаше начин да се избегне глоба то тогава глобата нямаше да я има защото всички ще я избегват... Няма начин :{
    Ми кой както се уреди.

Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Да избегнеш глоба,едва ли. Знам обаче,че ако кажеш,че е открадната глобата е минимална.
    Не са ми проблем парите,а просто самото разкарване.Нямам нужното време,а трябва да отида поне 2 пъти най-малко.И се пише обяснение,а не искам да лъжа,че е открадната защото все пак трябва да се опише кога как и така,а като не съществува то не стига,че сама съм си виновна,а и да лъжа хората.. не,че немога да излъжа мога,но го правя рядко защото не е приятно.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Ми кой както се уреди.
    Зависи от името ти ся нямам предвит че ако ти е хубаво името ще те пуснат, имам предвид името в държавата, зависи кой си / коя си (с голямо име ли си) , на какква позиция си, такива неща...

Зависи от името ти ся нямам предвит че ако ти е хубаво името ще те пуснат, имам предвид името в държавата, зависи кой си / коя си (с голямо име ли си) , на какква позиция си, такива неща...
    Все повече се убеждавам,че е така.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Никаква глоба няма за повредена лична карта при първа подмяна, защото новите пластики се оказаха много некачествени.
    Скоро си подменявах моята, защото я счупих. Макар със завидно количество роднини у родното МВР, отидох сам, без да казвам кой съм, какъв съм и прочие и си платих само таксата за направата на самата карта, нямаше глоба, няма и да има.
    Плащай бавна и ще ти дадът една бележка с нея ще си живуркаш следващите 2 седмици и така.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Никаква глоба няма за повредена лична карта при първа подмяна, защото новите пластики се оказаха много некачествени.
    Скоро си подменявах моята, защото я счупих. Макар със завидно количество роднини у родното МВР, отидох сам, без да казвам кой съм, какъв съм и прочие и си платих само таксата за направата на самата карта, нямаше глоба, няма и да има.
    Плащай бавна и ще ти дадът една бележка с нея ще си живуркаш следващите 2 седмици и така.
    Дано е така. Мерси за помоща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си