- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снощи май осрах положението...
Снощи празнуваме рожден ден на един френд от компанията дето джиткаме заедно.
И всичко точно така в тях сме една голяма група хора и се забавляваме. И стана така
че с рожденника се усамотихме в една от стаите и яко секс. И ебе ме той и влиза една
дето сме много близки с нея и седи и гледа. И като ми се развика "Курво смотана как
можа да легнеш с него, аз толкоз много го харесвам и ти имах на теб доверие, а ти
ме предаде. От как се проеба стана голяма курва, не искам да те виждам повече." А
те не ходят и тя го харесвала и там се върна при другите и разправя ква курва съм
била и как съм и отмъкнала гаджето. Добре ся аз се чувствам виновна ама от къде
да знам, че тя го харесвала, аз само се наебах с него не искам да ходим. И ся там
едни нейни други френдки ме гледат на криво. Какво да направя и как да и обесня,
че не съм знаела, че тя го харесва.
Върви и им го кажи право и ясно, пък ако не разбярат, пачи.
Най-малкия проблем ти е, че сте се скарали. Момичето е право, защото ти си рупси.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Съдейки по форумните ти мнения, момичето е право - курва си и то голяма. Дано само да не си на 14 както пише в профила ти.
AmxModx и Dwyd96 крайно време е някой вече да ви изрита от форума. Мерете си ги другаде! Къде са модераторите?
А по темата не знам за какво се филмираш. Тя да не е спала. Не мисля, че трябва да изпитваш вина за каквото и да е
Щом не си знаела, значи не си виновна за нищо. Щом ти е толкова близка приятелка, защо не ти е казала, че го е харесвала, а ?
мислех че темата ще е за насиране по време на анален. да не ти пука.
Неее бе ти пък хахаха