Първоначално написано от npp не си ме видял как вървя по права линия Ти в момента ако ме видиш ще паднеш от смях. Хайде, спирам да спамя, че да не напиша нещо, за което после да съжалявам. Весела Коледа, npp!
Първоначално написано от inewton Ти в момента ако ме видиш ще паднеш от смях. Хайде, спирам да спамя, че да не напиша нещо, за което после да съжалявам. Весела Коледа, npp! ВК и на теб (ама нямам предвид ВиК майстори да трябва да ти влизат вкъщи)
Първоначално написано от npp ВК и на теб (ама нямам предвид ВиК майстори да трябва да ти влизат вкъщи) Ооо, npp, на колко чашки си? Трябва да знаеш, че много те уважавам, въпреки че не съм го признавал досега.
Първоначално написано от inewton Ооо, npp, на колко чашки си? Трябва да знаеш, че много те уважавам, въпреки че не съм го признавал досега. hespect!
Първоначално написано от espada hespect! Бегай оттука, бе! Блудник!
Първоначално написано от inewton Ооо, npp, на колко чашки си? Трябва да знаеш, че много те уважавам, въпреки че не съм го признавал досега. не съм пиян, просто се шегувах
Първоначално написано от npp не съм пиян, просто се шегувах Аз съм, ама мъничко. Но това не променя факта, че ти се възхищавам.
Правила